Jäsentiedote 1/2020

Tässä ensimmäinen jäsentiedotteemme. Jatkossa tarkoitus on tiedottaa seuran keskeistä vähintään kerran kuukaudessa (kotisivujen lisäksi).

Ensimmäistä versiota kirjoittaessani sisällön kärki oli toisenlainen. Ja sitten korona muutti maailman. Miten korona vaikuttaa meihin? Ulkoliikuntaa ei ole kielletty, kunhan noudatetaan tiettyjä ehtoja (kokoontumiskielto > 10 henkilöä). Päinvastoin. Presidenttimmekin kehottaa ihmisiä lisäämään liikuntaa ulkona. Mutta tämä tämän hetken tiedon mukaan.

Valmistaudumme pelikauteen normaalisti. Kentän avaamme heti kun mahdollista todennäköisesti normaalia aiemmin. Samoin on suunnitelma rangen suhteen. Toukokuun kilpailut joudutaan perumaan ja siirtämään myöhempään. Ravintolan ja asiakaspalvelun suhteen tilanne on auki. Seuraamme tilannetta ja pidämme teidät ajan tasalla. Tulemme myös erikseen ohjeistamaan pelaajat turvalliseen pelaamiseen. Golfliiton webinaarissa tiistaina 24.3. vedottiin seuroihin toimimaan moraalisesti ja vedottiin siihen, että seurat eivät ryssisi golfin mainetta. Eli seuratkaa kotisivuja ja noudattakaa myöhemmin annettavia ohjeita.  Joudumme myös valitettavasti valvomaan, että ohjeita noudatetaan.

Vuoden 2020 toimintasuunnitelmamme keskeisiä kohtia olivat:

  • talouden kääntäminen voitolliseksi
  • ravintolatoiminnan uudistaminen ja saaminen toimivaksi
  • negatiivisen jäsenkehityksen katkaiseminen
  • kilpailutoiminnan kehittäminen
  • jäsenten tiedonsaannin parantaminen

Uudet kotisivut on julkaistu

Kotisivut on uudistettu ja ne julkaistiin maanantaina 23.3.2020. Olemme selkeyttäneet rakennetta, jotta tarvittava informaatio löytyisi helposti. Jotkut kohdat vaativat vielä täydennystä ja kieliversiot ovat työn alla. Palautetta otetaan mielellään vastaan. Ja osoitehan on vanha tuttu www.kokkolangolf.fi. Kotisivujen lisäksi olemme ottaneet käyttöön jäsentiedotteen.

Ravintola

Ravintolan fyysiset muutostyöt on tehty ja viimeistelyt käynnissä. Lopputulos on hyvä. Nyt on vuorossa tarjontakonseptin tarkempi määrittely. Muistutan jäseniämme. Ravintola on nyt omaa toimintamme.

Talous

Tiedossamme on neljän kuukauden tulos, jonka perusteella ei voi vielä tehdä tarkempia päätelmiä. Olemme edellisen vuoden tasossa. Yhteistyökumppanuuksien kanssa on tehty paljon töitä ja tilanne on hyvä. Uudistunut hinnoittelu on näkynyt positiivisesti palaavien jäsenten määrässä.

Kesän kilpailut

Kilpailukalenteri on muutettu tapahtumakalenteriksi ja siitä löytyvät kaikki kauden muutkin tapahtumat kilpailuiden lisäksi. Kalenteri löytyy tutusta paikasta NexGolfista. Kilpailujen määrää on kasvatettu jäsenkunnan toivomuksesta ja osittain uuden tasoitusjärjestelmän vuoksi. Kolmeen kilpailuun on myös lisätty omana kilpailusarjana naiset ja seniorit.

Kuten mainitsin, kilpailujen tilanne riippuu koronavirustilanteesta ja hallituksen asettamista rajoituksista, mutta tällä hetkellä kesään valmistaudutaan myös kilpailujen osalta niin hyvin, kuin tällä hetkellä pystymme.

Antakaa palautetta

Golfliiton marraskuun seurapäivillä nostettiin esiin tanskalainen tutkimus seurojen jäsenistä. Tanskassa 30 % jäsenistä on ns. ”aktiivisia” jäseniä, jotka osallistuvat seuratoimintaan ja kilpailuihin. Loput ovat jäseniä, jotka haluavat vain pelata. Näin on tilanne meilläkin. Mutta kaikkien jäsenten mielipide seuran toiminnan kehittämisestä on tärkeätä. Joten antakaa palautetta. Sähköpostilla, puhelimitse tai kesällä kentällä. Johtokunnan ja toimikuntien jäsenten yhteystiedot löytyvät uudistetuilta sivuilta.

Talkoot uudella tavalla

Perinteiset kevättalkoot joudutaan tällä tiedolla todennäköisesti perumaan. Talkoot tullaan järjestämään tekemällä listan hoidettavista kohteista. Jokainen voi niistä valita itsellensä mieleisensä ja hoitaa homman joko yksin tai ”lainmukaisella” porukalla noudattaen normaaleja ohjeistuksia. Tästä myöhemmin tarkemmin kotisivuilla.

Pelikauden lähestymisestä meitä muistuttaa väylille ilmestyneet tuntemattomien tekijöiden valkoiset, keltaiset ja punaiset linnunpöntöt (100, 150 ja 200 metrin paalujen kohdilla).

Range on avattu

Range on avattu ja siellä on tällä hetkellä kymmenen lyöntipaikkaa.

Toivomme, että jäsenet toimisivat siellä ohjeiden mukaisesti, sillä näin voimme tehdä oman osuutemme koronaviruksen estämiseksi.

Rangen ohjeet löytyvät kotisivuilta.

Seuratkaa kotisivujamme. Kausi alkaa kohta.

Krister Höglund, puheenjohtaja

kristerhoglund@outlook.com

050 598 2012