Jäsentiedote 12

Heinäkuu on nyt lähes eletty. Peli-ilmat ovat olleet pääsääntöisesti suotuisat ja kentän käyttöaste on edelleen kova. Vahvistetut varaukset ovat kasvaneet lähes 50 %.

Heinäkuu on perinteisesti kilpailukuukausi. Koronan takia tänä vuonna poikkeuksellisen kiivas, koska touko- ja kesäkuun kisoja siirtyi heinäkuulle ja osallistujia on ollut selkeästi edellisvuotta enemmän. Edellisvuotta pienemmillä resursseilla toimiva henkilökunta on venynyt ja selviytynyt hyvin. Myös pelaajien tunnollinen Nexgolfin tulossyötön käyttö on helpottanut työtaakkaa ja nopeuttanut tulospalvelua. Kiitos siitä. Ja tärkeintä kenttä on kunnossa. Kiitos jo tässä vaiheessa koko henkilökunnalle venymisestä.

Kilpailuista jäi mieleen ennen kaikkea Kokkola-Oulu ja Naistenhaku. Ouluun lähdetään voittoasemissa ja naistenhaussa oli aistittavissa sopivaa riehakkuutta, joka kertoo, että tilaus useammille vastaavan tyyppisille tapahtumille jatkossa on olemassa. Miksei myös talvisaikaan.

Mutta sitten suurimpaan ilonaiheeseen. Meitä on nyt 830 jäsentä eli kasvua 144 uutta jäsentä ( + 21 %). Vaikka osa on vanhoja palaavia jäseniä, uusia greencardin suorittaneita on lähes 100. Ja kaikki tietävät, että golf ei ole helppo laji. Suunnitelmissa on järjestää uusille jäsenille läpi talven harjoittelutoimintaa, jotta paluu tositoimiin ensi keväänä olisi helpompaa. Tämä on meille ns. tuhannen taalan paikka. Tämä pitää hoitaa hyvin, koska tällä on myös taloudellinen puoli.

Taloudellisesti vuosi on kulunut hyvin koronasäikähdyksestä toivuttua. Tulot ovat kasvussa ja kulupuoli on hallinnassa. Meille olennainen toiminnan kassavirta tulee kasvamaan merkittävästi viime tilikauden lukemista. Tämä antaa selkeästi paremman pohjan tulevaisuuden suunnittelulle. Paikalleen ei voi eikä saa jäädä. Ja tulevaisuuden ja talouden näkökulmasta vähintään 830 jäsenen tason säilyttäminen on elintärkeätä.

Mutta pelikuukuusia on vielä jäljellä. Kierretään ja osallistutaan kilpailuihin.

Kiitokset kaikille tähänastisesta.

Johtokunnan puolesta

Krister Höglund Puheenjohtaja