Caddiemaster 06 823 8600

Jäsentiedote 13

Pelikausi lähenee väistämättä loppuaan. Tässä tiivistelmää tämän hetken tilanteesta.

Tuloksellisesti, kun tiedossa on 11 kuukauden tulos, vuodesta tulee hyvä ja selkeästi edellistä vuotta parempi. Samoin rahoitustilanne tulee olemaan kauden lopussa selkeästi edellisen vuoden tilannetta parempi.

Talouslukujen toinen puoli on jäsenmäärä. Tänään meitä on 867; lisäystä 181 jäsentä (+27 %). Myös pelaamisaktiivisuus, joka meillä on aina ollut hyvä, on edelleen parantunut merkittävästi. Kierrosmäärissä olemme ylittäneet 30.000 kierroksen rajan (30.013). Kasvua 37 %.

Pelaamisaktiivisuuden ja uusien pelaajien määrä asettaa suuret haasteet tulevalle ja tuleville vuosille. Miten pidämme uudet jäsenet jatkossakin jäseninä. Yksi keino on talviharjoittelun parempi mahdollistaminen. Yksi väline talviharjoitteluun on golfsimulaattori. Tämän päivän kokouksessa seura on päättänyt toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa hankkia oma golfsimulaattori. Simulaattori tullaan sijoittamaan klubitalon toiseen kerrokseen nykyiseen kokoustilaan ja se on käytössä marraskuun alussa. Simulaattorin varaaminen tulee tapahtumaan samalla tavalla kuten normaali kierros varaaminen eli Nexgolfiiin. Kulku  tilaan tapahtuu koodilla pääoven viereisestä pienestä ovesta. Yläkerrassa on pukuhuone suihkuineen ja pieni minikeittiö, josta voi ostaa virvokkeita.

Perusteena hankinnalle on mahdollisuus parempaan talviharjoitteluun kaikille kerhomme jäsenille mutta ennen kaikkea uusille jäsenille ja junioreille. Ja varsinkin tässä uudessa tilanteessa, jossa seuran valmentaja Antti Linna on seuran palkkalistoilla. Samalla saamme yläkerran ns. tuottavaan toimintaan. Simulaattori on käytössä marraskuun alussa. Tulemme järjestämään tutustumistilaisuuksia heti kun laite on saatu asennettua.

Kenttä on nyt slope mitattu ja lukemat on lähetetty liiton edustajille course ratingin tarkistamista varten.

Johtokunta päätti myös, että kaikki seuran 90-vuotta täyttäneet jäsenet saavat jatkossa vapaan pelioikeuden.

Näihin sanoihin ja tunnelmiin hyvää syksyn jatkoa ja reippaita kierroksia.

Johtokunnan puolesta

Krister Höglund

Puheenjohtaja