Caddiemaster 06 823 8600

Jäsentiedote 14/2020

Golfsimulaattoriin pelaamaan

Kausi lähestyy loppuaan ulkona, mutta nyt on uusi mahdollisuus jatkaa kautta klubin sisätiloissa, jonne on hankittu uusi Sports Coach -golfsimulaattori.

Golfsimulaattori mahdollistaa mukavan pelaamisen ja harjoittelun läpi talven. Simulaattoriin voit mennä pelaamaan kaveriporukalla kymmeniä kenttiä ympäri maailman. Ja jos harjoittelu kiinnostaa, voit harjoitella yksin tai kavereiden kanssa esimerkiksi rangella ja kehittää lyöntiäsi simulaattorin antaman monipuolisen palautteen avulla.

Talviharjoittelu

Onko simulaattorin palaute hepreaa tai onko se hankala viedä lyönteihin? Ei hätää, sillä apu löytyy läheltä. Pro Antti Linna on seuran palkkalistoilla myös talvella ja hän järjestää monipuolista talviharjoittelua.

Talviharjoittelua tullaan järjestämään tasoituksittain tai kaveriporukoittain ryhmissä ja myös yksityistunteja on mahdollista ostaa haluamansa määrä. Lue lisää talviharjoittelusta kotisivuiltamme.

Vuosikokous 19.11.2020

Vuosikokous järjestetään torstaina 19.11.2020 klo 18 Mediasalissa, Rantakatu 10, Kokkola. Vuosikokouskutsun ja käsiteltävät asiat löydät kotisivuiltamme.

Kokouksessa aiheena sääntömääräiset asiat ja tänä vuonna puheenjohtajan ja kahden johtokunnan varsinaisen jäsenen valinta.

Kokouspaikka on valittu koronatilanteen takia ja kokouksessa käytämme maskeja. Ei tarjoilua.

Ehdollepanotoimikunnan esitys vuosikokoukselle

Seuran vuosikokouksessa on erovuorossa puheenjohtaja Krister Höglund ja johtokunnan varsinaiset jäsenet Matti Valavaara ja Aarni Tervonen.

Ehdollepanotoimikunta esittää, että seuran puheenjohtajaksi kausille 2021-2023 valitaan Krister Höglund. Johtokunnan varsinaisiksi jäseniksi kausille 2021-2023 toimikunta esittää Matti Valavaaraa ja Petri Kaustista.