Caddiemaster 06 823 8600

Jäsentiedote 2/2020

Hyvät jäsenet

Tämä tiedote käsittelee koronan vaikutusta alkavaan kauteen.

Suomen Golfliitto piti webinaarin koronasta tiistaina 24.3., jossa käytiin läpi nykytilannetta. Huolihan on kaikille kentille yhteinen. Ulkonaliikkumiskieltoa ei ole, joten ulkona liikkuminen on mahdollista. Mutta vastuullisesti. Ja koska golf on niitä harvoja urheilulajeja, joita voi nykytilanteessa harrastaa, niin huoli lajin maineesta on suuri. Ja kuten useimmat tietävät, Norjassa kentät ovat kiinni ja Tanskassa kentistä noin 70 %. Ruotsi kulkee omia latujaan, eli kentät ovat auki.

Seuran johtokunta kokoontui keskiviikkona (jälleen verkon kautta etänä) ja kävi läpi nykytilanteen. Kuten kaikki tiedätte, range on erikoisjärjestelyin auki. Kentän avaaminen on mahdollista heti, kun routa on sulanut. Tämän hetken ennusteen mukaisesti tämä voisi olla mahdollista ennen huhtikuun puoliväliä. Mutta tämä on mahdollista vain, jos koronatilanne ei tästä heikkene. Ja kun kenttä avataan, se tulee tapahtumaan tosi tarkoin rajoituksin, joita tullaan myös valvomaan. Kilpailutoiminta on kielletty toukokuun loppuun saakka. Klubitalo ja ravintola pidetään myös toistaiseksi kiinni. Henkilöstön määrä pidetään minimissä huhtikuun loppuun saakka. Johtokunta kokoontuu viikoittain ja seuraa tilanteen kehittymistä ja kokoontuu sähköisin välinein.

Kuten aikaisemmassa tiedotteessa totesin, korona iskee seuran talouteen kovaa ja vaikutukset eivät rajoitu pelkästään tähän kauteen. Eli suomeksi, seuran johtokunta on pakotettu tekemään erilaisia skenaarioita tilanteesta selviämiseksi. Todennäköistä on, että joudumme vetämään kauden läpi selkeästi aikaisempaa vuosia pienemmällä miehityksellä.

Vetoan kaikkiin jäseniimme. Tänä vaikeana aikana tarvitsemme tukeanne. Älkää jättäkö lajia. Ja jos korona vaikuttaa teihin taloudellisesti, maksujärjestelymahdollisuus on olemassa. Otamme myös vastaan vapaaehtoistyöntekijöitä enemmän kuin mieluisasti. Ja nyt tarvitaan vapaaehtoistyötä.

Kyllä me tästä selvitään!

Krister Höglund
Puheenjohtaja
kristerhoglund@outlook.com
050 598 2012