Jäsentiedote 6/2020

Aloitetaan vaihteeksi positiivisista asioista. Vai että meiltä ei löydy seurahenkeä. Puolen viikon paikkeilla kävelin kentällä ja ei voinut olla huomaamatta talkoolaisten tekemää työtä. Tuli hyvä mieli. Minä, johtokunta ja seura kiittää kaikkia talkoolaisia. Mutta kuten olen aikaisemmin todennut, joudumme viemään tämän vuoden pienemmällä miehityksellä. Kenttätoimikunta on kokoontunut ja työstänyt listan pikku projekteista. Toivon, että meistä jäsenistä vielä löytyy virtaa saattamaan ne loppuun. Lista julkaistaan piakkoin sivuillamme.

Positiivista on myös, että seuramme sai opetusministeriöltä 15.000 euroa vuodeksi seuran valmentajan kustannuksiin. Ja saimme myös Ely-keskukselta 10 000 euron avustuksen koronavirusepidemiasta aiheutuneiden häiriöiden analyysin tekemiseen.

Positiivista on myös, että kenttä avattiin tänään 24.4. Miesmuistiin ei ole tiedossa näin aikaista avausta. Muistakaamme kuitenkin, että elämme korona-aikaa. Sivuille on tullut ohjeistukset ajanvarauksesta, pelaamisesta ja koronakäyttäytymisestä alueella. Ohjeet ovat golfliiton suositusten mukaiset ja niitä pitää noudattaa, vaikka kaikki säännöt eivät miellyttäisikään.

Johtokunta kokoontui keskiviikkona ja yksi tärkeä asia listalla oli talous. Koronan alkusäikähdyksestä on toivuttu ja kausi ei enää näytä ihan mustalta. Pelimaksuja on tullut edellisen vuoden tasoa ja yhteistyökumppanuuksissa ollaan edellistä vuotta edellä. Suurin huoli on kilpaileminen ja ravintola. Ravintolathan ovat kiinni tämän hetken ohjeistuksen mukaan toukokuun loppuun asti ja liiton ohjeistuksen mukaisesti kilpailukausi voidaan aloittaa kesäkuussa. Mutta sinne on vielä matkaa. Siksi miehityksien osalta on pakko olla vielä varovainen. Take-Away myynti ravintolasta alkaa kuitenkin toukokuun alussa.

Siinä keskeisimmät. Ja nyt kaikki kentälle pelaamaan. Tästä on tulossa pitkä ja hyvä kausi kaikesta huolimatta.

Krister Höglund
Puheenjohtaja