Jäsentiedote 7/2020

Näin Vapun ajan tunnelmissa muutama asia käsittelyyn ja tiedoksi.

Take Away myynti aloitettiin Vappu-päivänä. Palvelu tapahtuu kerhotalon terassin oikeanpuoleista ovea käyttäen. Toukokuun ajan aukiolo on klo 10-17 ja tarjolla on ainakin aluksi virvokkeita, kahvia ja sämpylöitä. Koska Take Awaynä on myös mahdollisuus ostaa olutta, ostetut tuotteet pitää nauttia tarjoilualueen (terassin) ulkopuolella. Kentällä on koronasta johtuen tavallista vähemmän roskapönttöjä. Pidetään kuitenkin kenttä siistinä. Tölkkejä ja pulloja varten tulee erillinen palautusastia ensi viikon aikana.

Olette varmaan huomanneet, että olemme tänä vuonna panostaneet viestintään, jota myös ikävä koronatilanne on edellyttänyt ja lisännyt. Vaikka sisältö pääosin on kerhon sisäistä toimintaa, paljon on myös juttuja, jotka koskevat mahdollisia tulevia jäseniä. On toivottavaa, että jäsenistö (niin halutessaan) jakaa KoG:n facebook-päivityksiä edelleen omissa kanavissaan. Vaikutus on suuri!

Greencard kurssit on aloitettu ja imua tuntuu olevan. Mutta lisää osallistujia halutaan. Jälleen toivomus jäsenistön osallistumisesta kerhon markkinointiin. Vinkatkaa omaa ystäväpiiriänne tutustumaan KoG:n uusilla sivuilla Green Card -kursseihin ja jakakaa kursseja koskevia facebook-päivityksiä. Kurssit kannattaa käydä nyt alkukaudesta pois. Kurssit ovat nykyään yhden päivän mittaisia (4-8 tuntia) riippuen ryhmäkoosta. Joten ainakaan paljon aikaa sen suorittamiseen ei mene.

Golf on viime aikoina saanut paljon hyvää julkisuutta sekä valtakunnallisesti että paikallisesti. Luulen, että moni miettii tulevana kesänä turvallista harrastusta. Annetaan heille laji nimeltä golf.

Taloudesta sen verran, että pelimaksuissa ollaan huhtikuun lopun tilanteessa hieman edellistä vuotta edellä. Mutta vuoden pelimaksutavoitteesta on tullut sisälle vasta 2/3. Tämä ongelma kassavirralle. Kulut kuitenkin pyörivät koko ajan.

Päätyvessa on ensi viikosta lähtien auki toimiston aukioloaikoina.

Wappu terveisin

Krister Höglund
Puheenjohtaja