Jäsentiedote 8/2020

Maamme hallitus on kokoustanut ja löysännyt jonkin verran koronan kokoontumiskieltoja. Tästä syystä Suomen Golfliitto on myös antanut uutta ohjeistusta kilpailujen järjestämisestä. Kilpailuja voidaan järjestää, kunhan niissä noudatetaan aikaisempia kentällä ja sen lähialueilla koskevia suojatoimia.

Johtokunta kokoontui eilen ja antoi kilpailutoimikunnalle valtuudet aloittaa kilpailutoiminta lauantaina 16. toukokuuta. Kilpailut ovat seuran omia kilpailuja väliaikalähdöin ilman palkintojenjakoa. Ensimmäinen kilpailu todennäköisesti tulee olemaan scramble-tyyppinen kilpailu. Maksaminen tapahtuu Nexgolfin kautta, samoin tuloskorttien palautus Nexgolfia hyödyntäen. Ohjeet tarkemmin kilpailutoimikunnan julkaistavassa ohjeistuksessa.

Jäsenkunnalta on tullut kyselyjä Take Away:n oluen myynnistä. Seuralla on normaalin anniskeluluvan lisäksi vähittäismyyntilupa, joka mahdollistaa oluen ulosmyynnin. Olutta ei saa nauttia tarjoilualueella.

Muistakaa jakaa tiedotteitamme varsinkin alkeiskurssimarkkinointia kaveripiirillenne. Työkaveriani lainaten yhdessä olemme enemmän.

Peli-iloa

Krister Höglund

Puheenjohtaja