Caddiemaster 06 823 8600

Jäsentiedote 9/2020

Johtokunta kokoontui äsken perinteiseen teams-kokoukseen. Seuraava kokous onkin sitten perinteinen fyysinen kokous kesäkuun puolivälissä. Eli alamme palautua pikkuhiljaa uuteen normaaliin.
Kuten kaikki tietävät Suomi alkaa vapautumaan pikkuhiljaa. Niin myös Suomen Golf ja seuramme Kokkolan Golf. Mutta edelleen vastuullisesti.

Loppuviikon aikana haravat palautuvat bunkkereihin. Samoin pallopesurit palaavat omille paikoilleen. Myös rangen ja lainakärryjen osalta palataan normaalitilanteeseen. Tämä tulee vaatimaan kaikilta jäseniltämme vastuuta itsestään ja kanssapelaajista. Kun käytätte haravaa tai pallopesuria, niin se on hyvä tapahtua hanska tai pyyhe kädessä. Lippu suositellaan edelleen pitämään paikallaan. Mutta jos lippu pitää nostaa, niin käyttäkää jotakin suojavälinettä ja jokainen nostaa edelleen vain oman pallonsa. Eli ottakaa mukaan kierrokselle suojaavia välineitä ja desifiointipyyhkeitä. Sisäpuolen vessat ja saunat avataan 1.6.

Tämän päivän tilastoon mukaan kentällämme oli suoritettu 4.081 kierrosta. Viime vuoden vastaava luku 1.740 eli kasvua 134 %. Tämä näkyy myös jäsenmäärässä. Maksaneita jäseniä tällä hetkellä on 618 kpl. Edellisen vuoden vastaavana ajankohtana 563 kpl; kasvua 10 %. Ja jos loppukausi menee odotetusti, palaamme jäsenmäärässä kasvupolulle ja toivon mukaan lukumäärään, joka alkaa seitsemällä. Kasvu ei tosin näy samalla tavalla pelimaksutuloissa, koska hinnoitteluperiaatteita muutettiin kuluvalle kaudelle. Mutta pientä kasvua maksuissakin.

Kasvaneiden pelaajamäärien ja osittain koronavapautusten vuoksi palaamme ajanvarauksessa perjantaina 29.5 osittain normaaliin tilanteeseen. Riskiryhmäläiset voivat edelleen sulkea ryhmänsä käyttämällä Matti ja Maija Meikäläistä. MM:t ovat siis tarkoitettu käytettäväksi vain riskiryhmäläisten turvaksi; ei muiden. Muiden pelaajien osalta pyrimme täyttämään ryhmät kysymättä ns. lupaa. Muilta osin ”käyttäytymissäännöt” kentällä pitää edelleen säilyttää. Ei turhaa ryhmäytymistä ja pidetään huoli turvaväleistä.

Ravintola avataan maanantaina 1.6. Muistutuksena kaikille jäsenille. Ravintola on omaa toimintaamme ja jokainen ostos parantaa seuran taloutta. Tämän olemme myös ottaneet huomioon hinnoittelussa ja pidämme hinnat sopivina. Toivon, että 1.6 toteutuva valikoiman laajennus tyydyttää valtaosaa. Olemme pyrkineet löytämään valikoiman, josta löytyy kaikille jotakin. Ravintola tulee olemaan auki klo 8.00-20.00. Ja hyviä vinkkejä vastaanotamme tottakai. Kiitos jo tässä vaiheessa hyvin käytetystä take-away palvelusta.

Vuokra-autot ovat kaikkien käytössä ja varattavissa. Hinnastot löytyvät kotisivuilta. Varaukset suoritetaan NexGolfissa peliaikavarauksen yhteydessä.

Kilpailukalenterin kokonaisjulkistus on viivästynyt koronan vuoksi, mutta on lähes julkaisuvalmis. Olemme myös pyrkineet kilpailukalenterin laadinnassa ottamaan huomioon viime kaudelta saatu palaute. Eli kaikki kilpailemaan. Luulen, että tulevana kautena löytyy jokaiselle enemmän sopivia sarjoja. Myös klubilla ja terassilla pitää noudattaa ravintoloita koskevaa ohjeistusta.

Kesäkuussa palataan käytäntöön, jossa lähdöt ovat vuoroviikoin Tee 1:ltä tai Tee 10:ltä.

Muistakaa edelleen jakaa tiedotteitamme kaveripiirillenne varsinkin koskien alkeiskursseja.

Peli-iloa kaikille
 
Johtokunnan puolesta
Krister Höglund
Puheenjohtaja