Caddiemaster 06 823 8600

Kilpailuinfoa; Kokkola 400-vuotiskilpailu ja vaihtokisat Pietarsaaressa ja Kalajoella

Vaihtokisa Pietarsaari/Juhannusscramble 18.6. ja 20.6.

Juhannusviikonlopun torstaina 18.6. pelataan 18 r pariscramble-kilpailu Pietarsaaressa Pirilön kentällä. Lauantaina 20.6. on sitten Kokkolan vuoro, eli sama pelimuoto. Osallistumismaksu on yhteistyössä asetettu niin, että saataisiin iso määrä joukkueita liikkeelle. Pietarsaaresta on perinteisesti tullut joukkueita Kokkolaan. Mennään nyt Jeppikseen. Ilmoittautuminen Pietarsaareen TeeTimen kautta. Molempiin kilpailuihin osallistuneiden joukkueiden kesken arvotaan erikoispalkinto.

Kokkola 400-vuotis kilpailu 26.6

Kokkola 400-vuotiskilpailu oli alun perin tarkoitus pelata aivan toisenlaisena. Tavoitteena oli pitää hyväntekeväisyyskilpailu, johon kutsuttaisiin suomalaisia maailmanmestareita, olympiavoittajia ja muita tunnettuja golfareita, mm.  Mikko Ilonen oli tulossa. Ajankohta perjantaina Mustakari Memories viikonloppuna olisi ollut loistava. Mutta sitten tuli korona ja kilpailu ajatellussa muodossa oli pakko peruuttaa.

Koska lauantaina ja sunnuntaina on Kiharaiset lyönnit -kutsukilpailu, niin perjantaina pelataan kuitenkin. Eli pelaamme 9-reikäisen kilpailun väliaikalähdöillä klo 15.00-17.30. Sarjat ovat yleinen lyöntipeli scr ja yleinen pb.  Pistebogey-sarjassa jokainen voi valita oman lyöntipaikkansa (sininen, punainen tai keltainen). Scratch pelataan valkoisilta ja sinisiltä. Hyvät palkinnot.

Linnamatkat BestBall-viikonloppu Kokkolassa ja Kalajoella 4.-5.7.

Heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna kilpaillaan taas pareittain Linnamatkojen matkoista lauantaina Kalajoella ja sunnuntaina Kokkolassa. Kilpailumuotona kahden hengen Best ball. Molemmissa osakilpailuissa on erikseenkin hyvät palkinnot, muun muassa bägit voittajapareille. Yhteiskilpailun voittajien palkinto on vielä parempi, eli Linnamatkojen golfmatka Kyprokselle tulevana syksynä tai seuraavana keväänä. Molempiin kilpailuihin ilmoittaudutaan järjestävään seuraan ja pääpalkinnon jahtiin osallistuvat kaikki molempiin osakilpailuihin osallistuneet. Voit kilpailla hyvistä palkinnoista osallistumalla vain yhteen kilpailuun, mutta pääpalkinnon voittaminen vaatii osallistumista molempiin kilpailuihin. Ilmoittautuminen kisaviikon torstaina klo 12 mennessä. Kokkolan Golfin ja Kalajokilaakson Golfin jäsenet pelaavat molemmat kilpailut 20 eurolla/hlö/kilpailu. Tervetuloa!