KoG vuosikokous 2019

Kokkolan Golfin sääntömääräinen vuosikokous pidettiin 14.11.2019

Kokkolan Golfin vuosikokous 2019

Kokkolan Golfin sääntömääräinen vuosikokous pidettiin torstaina 14.11.2019. Kokouksessa oli paikalla 44 jäsentä.

Vuosikokouksessa hyväksyttiin tilikauden 1.10.2018-30.9.2019 toiminnan vuosikatsaus ja tilinpäätös ja myönnettiin vastuuvapaus tilikauden johtokunnalle ja muille tilivelvollisille. Lisäksi vuosikokouksessa hyväksyttiin tulevan tilikauden toimintasuunnitelma ja talousarvio.

Vuosikokouksessa käytiin läpi päättyneen kauden ydinkohdat ja tulevan kauden toimintasuunnitelma. Tulevalla kaudella on tiedossa paljon uutta toimintaa. Maksu-uudistusta jatketaan ottamalla käyttöön 100 euron jäsenmaksu, joka oikeuttaa pelaamaan jäsenhintaisia greenfee kierroksia. Oheistoiminnoissa suurin muutos on ravintolatoiminnan ottaminen seuran haltuun omaksi toiminnaksi.

Vuosikokouksessa johtokunnan erovuoroisten varsinaisten jäsenten tilalle valittiin uudelleen Johan Aspegrén ja Harri Kangasniemi ja varajäseneksi Camilla Lundell. Johtokunnassa muina varsinaisina jäseninä jatkavat Elina Myöhänen, Ari Rauma, Aarni Tervonen ja Matti Valavaara ja varajäsenenä Keijo Myllymäki. Johtokunnan puheenjohtajana jatkaa Krister Höglund.