Caddiemaster 06 823 8600

Kauden päätöstilaisuus

Senioreiden kauden päätöstilaisuus pidettiin maanantaina. Pelattiin 9 r kisa takaysillä pienessä sateessa. Alkuhässäkän jälkeen, joka johtui myöhäisistä perumisista, kisa sujui nopeasti ja tunnelma oli leppoisa. Sitten syötiin ja jaettiin palkintoja sekä päätöskisasta että koko kaudesta.

Päätöskisa pelattiin Best Ball-kisana arvotuilla pareilla. Parhaiten selvisivät 9 reiän kisassa seuraavat parit:

Anttonen/Kallislahti23 pist
Grönqvist/Nyberg21 pist
Ahlstrand/Hassel21 pist
Parhaan yksilötuloksen pelasi Timo Anttonen 20 pist, seuraavina olivat Eero Eskola, Sisko Ahlstrand, Juhani Seppälä ja Jarmo Laitala 19 pist. Kaikki tulokset Nexgolfissa.

Päätöstilaisuuden yhteydessä palkittiin myös useita henkilöitä eri kategorioissa.

Paras keskiarvo 9 r maanantaikisoissa : Naiset Arja Sammallahti 18 pist, Miehet Arimo Sillanpää 19,8 pistettä.

Eniten osallistumiskertoja seniorikisoihin: Markku Kuusiniemi – kaikki kisat. Lähes kaikki kisat pelasivat myös Aho, Särkilä, Enqvist, Koski ja Lahtinen.

Eniten pisteitä seuralle Viiden Seuran kisoista: Riitta Johansson.

Reikäpeli: Naiset Elina Myöhänen, Miehet Aarni Tervonen.

Pääpalkintona kaikkien viikkokisoihin osallistuneiden kesken arvottiin ja sen voitti Kyösti Särkilä. Palkinto sisältää kahden vuorokauden majoituksen ja golfit kahdelle henkilölle Katinkullassa vk 35 vuonna 2021.

Lopuksi muistettiin iäkästä pelaajaa esimerkillisestä ja pitkästä peliurasta ja tämän palkinnon sai Taisto Lahtinen, joka täyttää tänä vuonna kunnioitettavat 90 vuotta ja pelaa edelleen aktiivisesti. Johtokunnan päätöksellä, senioreiden esityksestä, tästä lähtien kaikille 90 vuotta täyttäville annetaan elinikäinen pelioikeus Kokkolan Golfin kentällä.

Lopuksi pidettiin pari puhetta. Maj-Britt kertoi elävästi golfin parantavasta ja aktivoivasta vaikutuksesta ikäihmisiin. Tätä meidän pitää tuoda vahvasti esille. Kiitos myös Kälille ystävällisistä sanoista.

Jotta kukaan ei lähtisi tyhjin käsin kotiin, kaikille jaettiin Senioreiden Varapallo. Kaikki pelaajat tietävät, että varapallo lentää paremmin ja suoraan!

Kiitos kaikille mahtavasta aktiivisuudesta, yli 100 pelaajaa osallistui seniorikisoihin. Talvikaudeksi järjestetään kuntosalia, keilailua ja simulaattorigolfia. Seuratkaa Kokkolan Golfin sivuja myös talven aikana.