Caddiemaster 06 823 8600

Seura hankkii oman simulaattorin

Peliaktiivisuuden ja uusien pelaajien määrä asettaa suuret haasteet tulevalle ja tuleville vuosille. Miten pidämme uudet jäsenet jatkossakin jäseninä. Yksi keino on talviharjoittelun parempi mahdollistaminen. Yksi väline talviharjoitteluun on golfsimulaattori. Tämän päivän kokouksessa seura on päättänyt toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa hankkia oma golfsimulaattori.

Simulaattori tullaan sijoittamaan klubitalon toiseen kerrokseen nykyiseen kokoustilaan ja se on käytössä marraskuun alussa. Simulaattorin varaaminen tulee tapahtumaan samalla tavalla kuten normaali kierros varaaminen eli Nexgolfiiin. Kulku  tilaan tapahtuu koodilla pääoven viereisestä pienestä ovesta. Yläkerrassa on pukuhuone suihkuineen ja pieni minikeittiö, josta voi ostaa virvokkeita.

Perusteena hankinnalle on mahdollisuus parempaan talviharjoitteluun kaikille kerhomme jäsenille mutta ennen kaikkea uusille jäsenille ja junioreille. Ja varsinkin tässä uudessa tilanteessa, jossa seuran valmentaja Antti Linna on seuran palkkalistoilla. Eli simulaattorikierroksen yhteyteen voi varata myös pron opetusta.

Samalla saamme yläkerran ns. tuottavaan toimintaan. Simulaattori on käytössä marraskuun alussa. Tulemme järjestämään tutustumistilaisuuksia heti kun laite on saatu asennettua.