Uusi Proshop toimija

Kokkolan Golfin uutena Proshop-toimijana aloittaa Birdieman Oy.

Birdieman Oy ja Kokkolan Golf ovat tehneet sopimuksen proshop toiminnasta kaudesta 2020 eteenpäin. Birdieman tulee pitämään proshoppia Kokkolan Golfin klubilla. Anssi tulee käymään viikoittain kesäaikana Kokkolassa mukanaan mailamerkkien fittauskalusto ja Trackman analysaattori. Lisäksi eri mailamerkkien demokiertueet tullaan järjestämään Kokkolassa.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat useimmat golfalan päämerkit. Mailapuolelta meillä ovat edustettuina Titleist, Callaway, TaylorMade, Ping, Mizuno, Cobra, Srixon, Envroll, ScottyCameron, Odyssey. Golfmalliston vaate- ja kenkämerkkejä ovat mm. FootJoy, Ecco, Adidas, Puma, Chervo, Alberto, Cross, Greenlamb.

Tärkeänä elementtinä golfmailojen myynnissä on mailojen sovitus henkilökohtaisesti eli mailojen fittaaminen. Apuna tässä käytämme Trackman tutkaa, Anssin golfopettaja ammattitaitoa ja myynnissä olevien mailamerkkien laajaa fittauskalustoa.

Yrityksenä Birdieman on perustettu 2006. Alkuvuosina pidimme mm. proshoppia Ruuhikosken golfkentällä, järjestimme golfmatkoja sekä keskityimme logotuotteiden myyntiin yrityksille.

2018 laajensimme toimintaamme, kun avasimme kivijalkaliikkeen Seinäjoelle Tuottajankujalle, myymälän lisäksi meillä toimii myös nettikauppa, www. birdieman.fi. Kesästä 2019 toimimme myös Vaasassa, pidämme pelikautena Vaasan Golfin proshoppia.Lisäksi teemme yhteistyötä Ruuhikosken, Härmän ja Kuortaneen kenttien kanssa.

Trackman analysaattori mahdollistaa myös laadukkaiden opetustuntien mahdollisuuden, pron yksityistunnit kuuluvat valikoimaamme Seinäjoen myymälässä.

Mailojen huolto onnistuu vuosien kokemuksella ja myös ulkomailta hankitulla ammattitaidolla. Varren ja grippien vaihdot sekä esimerkiksi lapojen lyöntikulmien säädöt onnistuvat hyvin.

Seinäjoen myymälän aukioloajat talvikaudella

Ti-pe klo 10-17
La klo 10-14
Su ja ma suljettu

Yhteystiedot

Tuottajankuja 1
60100 Seinäjoki
P. 050 5540363 / 050 3715888
www.birdieman.fi

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

Yrittäjät
Minna Päivärinta ja Anssi Rantanen
Birdieman Oy