Caddiemasterit kaudella 2021

Tässä ovat kaudella 2021 Kokkolan Golfilla toimivien Caddiemastereiden esittelyt. Caddiemastereista löytyy edellisiltä kausilta tuttuja tyyppejä, mutta myös uusia tuttavuuksia. Caddimaterimme palvelevat teitä sekä golfiin liittyvissä asioissa että ravintolan puolella. Caddiemasterit toivottavat kaikille Kokkolan Golfin jäsenille sekä vieraspelaajille hyvää golfkesää.

Hei!

Olen Arttu Seikkula ja Kokkolan Golfilla Caddiemasterina nyt neljättä kautta. Olen valmistumassa juuri liikuntatieteiden maisteriksi Jyväskylän Yliopistosta. Vapaa-aikaa kulutan myös paljon golfin parissa, joten minut löytää usein myös kentän puolelta. Pelaan myös aktiivisesti jalkapalloa sekä futsalia.

Heippa!

Nimeni on Sofia Lillvik ja olen Kokkolan Golfin uusi Caddiemaster. Olen 21-vuotias englannin opiskelija ja vapaa-ajallani harrastan jalkapalloa. Olen luonteeltani pirteä ja ystävällinen, joten älä epäröi ottaa minuun yhteyttä mikäli sinulla on golfiin liittyviä kysymyksiä!

Hei!

Olen Saija Seikkula, ja työskentelen toista kautta caddiemasterina Kokkolan Golfilla. Olen 23-vuotias ja opiskelen pääaineena viestintätieteitä Vaasan yliopistossa. Vapaa-aikaani vietän ystävien kanssa ja kuntosalilla. Olen luonteeltani ystävällinen, reipas ja pirteä.

Hei!

Olen Nelli Vähäkangas ja työskentelen Kokkolan Golfilla caddiemasterina kolmatta kautta. Olen 18-vuotias tänä keväänä valmistunut ylioppilas. Vapaa-ajallani soitan selloa ja käyn kuntosalilla. Olen luonteeltani iloinen ja ystävällinen.