Caddiemaster 06 823 8600

Jäsentiedote 1/2021

Hyvät jäsenet

Hyvää alkanutta vuotta

Vuosi 2021 on alkanut seurassamme eri merkeissä kuin edellinen vuosi. Vuosi sitten koronasta ei ollut  tietoa kuin etäisesti. Vuodesta selvittiin kuitenkin hienosti ja golf oli selvä voittajalaji Suomessa.  Jäsenmäärämme kasvoi 27 % ja kierrosmäärämme 45 %. Molemmat luvut ovat selkeästi yli valtakunnallisten vertailulukujen. Kiitos kaikille jäsenillemme aktiivisuudesta sekä erityinen kiitos uusille jäsenille. Tehdään yhdessä vuodesta 2021 vielä parempi.

Maksut

Maksuja on maksettu edellisten vuosien tapaan hyvin, mutta toivomme että maksut suoritettaisiin hyvissä ajoin ennen kauden alkua. Syy on yksinkertaisesti se, että seuralla on isoja taloudellisia velvoitteita pitkin kevättä.

Muistutamme myös viime kaudella aloittaneiden tarjouksesta sekä uusien harrastajien tarjouksesta. Tarjoukset ovat hyvät, niihin kannattaa tarttua ja vinkata eteenpäin.

Päivitetty hinnasto: https://kokkolangolf.fi/pelaamaan/hinnasto/

Toimisto

Toiminnanjohtaja Janne Vähäkangas on siirtynyt uusiin tehtäviin ja paraikaa on meneillään uuden toiminnanjohtajan valinta. Päätös saataneen aikaan helmikuun alussa. Ilmoitamme seuran sivuilla lisää, kun päätös uudesta toiminnanjohtajasta on tehty. Toimiston tämän hetken keskeisin tehtävä on tulevan kauden yhteistyökumppanuuksien valmistelu ja sopiminen ja kilpailukalenterin kokoaminen ja muutenkin tulevan kauden valmistelu. Toimistolla talviaikaan päivystävät Antti Linna ja toistaiseksi myös Krister Höglund. Soittakaa mielellään etukäteen, jos on toimistolle asiaa. Krister 050 598 2012 / Antti 050 329 4544.

Golfsimulaattori

Golfsimulaattorin käyttö on ollut vilkasta ja on saavuttanut asetetun tavoitteen. Tärkeintä on ollut kuitenkin se, että junioreilla on omassa kerhotalossa hyvä harjoituspaikka. Johtokunta päätti jatkaa simulaattorin tarjoushintaa 10€/h koko kevään ajan. Tervetuloa kokeilemaan, jos et ole vielä käynyt. Kaksi tuntia riittää mainiosti 18 reiän kierrokseen kaverin kanssa. Jos simulaattorin käyttö mietityttää, niin ota yhteys toimistoon. Antti Linna tai Krister tulevat opastamaan mielellään. Simulaattori auki klo 6-24. Varaukset www.teetime.fi kautta omilla NexGolf tunnuksilla tai Nexgolf-sivujen kautta valitsemalla Teetime.

Talvigolf

Talvigolfkenttä on jälleen rakennettu takaysille samaan paikkaan, kuin viime talvena (väylän 17 ja 18 reuna-alueet). Kenttä toimii itsepalveluperiaatteella talkoovoimin. Lähtöpaikan laavulta löytyy kela, jolla kentän voi tasata. Liikutaan mahdollisimman vähän varsinaisella kenttäalueella. Jäälle meno on ehdottomasti kielletty ja muut ulkoilijat on huomioitava.

Lyöntipaikat on peitetty pressuilla. Muistakaa sulkea pressut pelaamisen jälkeen. Laavulla voi paistaa makkaroita. Ottakaa mahdollisuuksien mukaan omat polttopuut mukaan. Pallojen osalta toimitaan kuten aikaisempina vuosina. Palloihin nimi tussilla ja jos löytää toisen pelaajan pallon, palauttakaa se laavulle odottamaan omistajaansa. Tarkemmat pelisäännöt julkaistaan piakkoin seuran sivuilla. Lumitilanne näyttää nyt hyvältä, mutta jos tilanne vaatii kentän sulkemisesta, siitä ilmoitetaan laavulla olevalla kyltillä.

Kenttähenkilökunta

Ari Korkiakangas ja Juha Huhtala ovat tammikuun kesälomalla.

Kesätyöntekijät

Kesätyöntekijöiden hankinta on meneillään. Katsokaa seuran sivuilla oleva ilmoitus.

Muuta toimintaa

Jossakin kohtaa tammikuun viimeisellä viikolla kenttämestari avaa väyliä pitkin kulkevan hiihtoladun. Lisätietoja toimistolta.

Ensi viikon jälkeen olemme jo helmikuussa ja kevät lähenee nopeata vauhtia. Jos lyönti kaipaa hiomista, ota valmentaja Antti Linnaan yhteyttä. Uusi simulaattori mahdollistaa tehokkaan oppimisympäristön.