Caddiemaster 06 823 8600

Jäsentiedote 2 2021

Hyvät jäsenet!

Pääsiäinen on vietetty. Kuluvan viikon sää ei ole mieltä vangitseva, mutta parempaa on tulossa. Viime vuonna tähän aikaan harjoitusrange oli jo auki ja kenttäkin avattiin viime vuonna 24.4. Osalta väyliä lumi on sulanut kokonaan ja rangeltakin lumi saatiin nopeutetusti pois hiekoittamalla. Nyt vaan odotetaan ilmojen lämpenemistä ja yöpakkasten poistumista. Range avataan perjantaina 9.4. Rangen avautuessa pitää huolehtia koronaturvallisuudesta, eli turhia kokoontumisia pitää välttää. Kenttä avataan heti, kun kenttämestarin antaa siihen luvan.

Golf sai pääsiäisen aikaan paljon hyvää televisio julkisuutta. Odotukset alkavasta pelikaudesta ovat kovat koko Suomessa. Buumi näyttää edelleen jatkuvan. Ensimmäiset aloittelijakurssimme ovat jo lähes loppuun myydyt. Muistuttakaa kaikkia tuttavianne tulevista kursseista.

Uusi toiminnanjohtaja Petter Lillvik aloitti 22.2 ja keskeiset tehtävät ovat jo hyvin hallussa. Yhteistyökumppanuusmyynti on edennyt hyvin ja kilpailukalenteri on jo lähes julkaisuvalmis. Muu valmisteleva toiminta kauden aloitukseen on täydessä käynnissä.

Toimikunnat ovat kokoontuneet ja hioneet toimintasuunnitelmiaan. Kaudesta on tulossa perinteisen tiivis. Alla muutamia nostoja ja linkkejä, joista pääset tarkemmin tutustumaan kauden toimintaan:

 • Perinteiset kevät talkoot järjestetään koronaturvallisesti joko 24.4. tai 8.5. sään/tilanteen mukaan. Kaikki mukaan. Kaikkien panosta kaivataan. Haravointia, maalausta, kukkien istutusta, risujen keruuta jne. Parinkin tunnin panos seuratyöhön on tärkeä. Jos et pääse talkoopäivänä paikalle, kenttämestarilta löytyy aina pieniä tehtäviä hoidettavaksi muinakin aikoina.
 • Aloittelijoiden kevätkurssit löytyvät osoitteesta https://kokkolangolf.fi/opetus/kurssiaikataulut/ .  Tulossa on myös kursseja viime kaudella aloittaneille. Joten seuratkaa seuran sivuja.
 • Tuomaritoiminnasta kiinnostuneille järjestetään kurssi 17.4. Tarkempaa tietoa osoitteesta https://kokkolangolf.fi/ajankohtaista/2021/tuomarikurssi/
 • Senioreiden tapahtumat löytyvät jo päivitettynä tapahtumakalenterista https://kog.nexgolf.fi/kog/tournaments.nxg?y=2021
 • Koko tapahtuma- ja kilpailukalenteri julkaistaan ensi viikon (vko 15) aikana.
 • Aika ajoin jäsenistö on kysellyt ns. kutsukisojen asemasta seurassa. Osa kutsukisoista on ns. perinteisiä ja osa yhteistyökumppaneiden järjestämiä. Kuten muutkin kilpailut, kutsukisat ovat osa seuran varainhankintaa ja hyödyttävät seuraa taloudellisesti.
 • Juniori- ja valmennustoimikunnan organisoima 24h golf pelataan 12.-13.6. Tarkempi info kisasta löytyy osoitteesta 24 H golf | Kokkolan Golf. Positiivista on, että junioreiden ohjaajakoulutukseen on osallistunut uusia vetäjiä.
 • Golf elää tietynlaista murrosvaihetta. Tämän vuoksi johtokunta on aloittanut seuran strategian uudistamisen. Ensimmäisenä on seuran perustehtävän tarkentaminen (missio) ja seuran arvojen määritys. Näiden osalta lähestymme jäseniämme vielä kevään aikana. Tämän vaiheen jälkeen on sitten ns. vision työstäminen. On vastattava kysymykseen, mitä haluamme olla esim. vuonna 2027

Kentän kesätyöntekijät on valittu. Kenttämestari Ari Korkiakangasta ja Juha Huhtalaa avustavat tänä kesänä vanhat tutut Sami Korkiakangas, Marko Karhula, Oili Rodkaev, Joonas Korpisalo, Jari Uusikartano ja Miko Vähäkangas. Toimistolla teitä palvelee Petterin lisäksi viime kaudelta tutut Arttu Seikkula, Saija Seikkula ja Nelli Vähäkangas.  Uusina aloittavat Olli Myllymäki ja Sofia Lillvik. Pallonkerääjinä toimivat Lauri Nissilä, Milo Vähäsarja ja Joonatan Mehtälä. Valmennuksessa jatkaa Antti Linna. Henkilöstökuvat julkaistaan kauden alussa.

Simulaattori hankinta oli oikeaan osunut päätös. Simulaattori on mahdollistanut junioreiden tehokkaan talviharjoittelun. Sen lisäksi jäsenet ovat hioneet talven aikana pelitaitojaan simulaattorissa odotettua enemmän.

Sitten vielä muutama tärkeä muistutus:

 • Pelimaksujen ja bägipaikkojen vajasäilytysmaksujen eräpäivä oli 31.3. Laskut löytyvät nexgolfin kohdasta oma nexgolf. Muistakaa käyttää viitenumeroa maksaessanne.
 • Bägipaikoille on jonotuslista, joten kentän avautuessa maksamattomat kärrypaikat laitetaan uuteen jakoon
 • Bägivajojen lukitus uusitaan ennen kauden alkua. Vanhasta muoviläpyskästä luovutaan ja siirrytään näppäinkoodilla toimivaan oven avaamiseen. Tältä osin tarkempaa infoa myöhemmin.
 • Koronatilanne Kokkolan alueella on edelleen hyvä. Seuraamme tarkasti alueellisia rajoitteita ja jatkamme samoilla ohjeistuksilla, joilla päätettiin kausi 2020. Tästä tarkemmin kentän avautuessa.
 • Toimisto on auki arkisin huhtikuun ajan 10.00-15.00.
 • Ravintola- ja caddiemastertoiminnot avataan 3.5. Tarkemmat tiedot aukioloajoista tarkentuvat myöhemmin.
 • Kenttämme course rating mitattiin viime syksynä ja pieniä muutoksia tuli. Uudet slope-taulut löydät tästä linkistä https://kokkolangolf.fi/ajankohtaista/2021/uudet-slopet/

Siinäpä oli pieni infopläjäys jäsenille ennen kauden alkua.

Kentällä nähdään

Johtokunta/toiminnanjohtaja