Jäsentiedote 4/2021

Hyvää Juhannuksen jälkeistä aikaa seuran jäsenet, hyvät uudet jäsenet
 
Kesäkuu on edennyt loppupuolelle. Kenttä ja viheriöt olivat talvehtineet hyvin ja se näkyy nyt. Kenttä on kunnossa.
 
Kausi on alkanut vilkkaasti. Tämänhetkinen jäsenmäärämme on 921 eli olemme viime vuoden päätöslukua (876) edellä. Aloittelijakurssit ovat täynnä eli lisää jäseniä tulee. Mikähän tulee olemaan jäsenmäärä vuoden lopussa ?. Startteja on ollut tähän mennessä 8.700. Sekin kertoo toiminnan vilkkaudesta.
 
Taloudesta. Tulo puoli on edennyt suunniteltua paremmin. Kuluissa on ylityksiä. Henkilöstökulujen kasvu johtuu pääosin toiminnanjohtajavaihdoksen päällekkäisistä kuluista. Muiden kulujen ylitys johtuu kentän hankintojen aikaistumisesta ja viime vuoden säästökuurin purkautumisesta. Olemme kuitenkin tuloksellisesti viime vuoden tasolla ja seuran kassatilanne on hyvä.
 
Suurempia investointeja ei tänä vuonna ole tehty. Näkyvimmät ovat viheriökuppien ja lipputankojen uudistus sekä terassin uudet kalusteet. Yksi pieni investointi on myös työn alla olevan mainosvideon teko. Kuvaukset tehtiin toissa viikolla ja tulos on nähtävissä lähiaikoina. Väylien esittelyvideointi tehdään myöhemmin kesän aikana.
 
 
Johtokunta on työstänyt seuran uutta strategiaa. Ensi vaiheessa on keskitytty seuran perustehtävän (mission) sekä arvojen muotoiluun. Ennen seuraavaa vaihetta strategiatyössä tulemme kysymään seuran jäsenet mielipidettä missiosta ja arvoista. Eli kaikille seuran jäsenille lähetetään lähiviikkoina lyhyt kyselylomake, johon toivomme kaikkien vastaavan. Seuratkaa sähköpostianne.

Olosuhteet kentällä voivat muuttua nopeasti. Se koettiin viime viikolla, kun ukkonen iski hyvin nopeasti päälle. Toimihenkilöt onneksi ennakoivat tilannetta seuraamalla ukkosrintaman suuntaa, joka muutti suuntaa nopeasti ja iski suoraan päälle ja kenttä saatiin tyhjennettyä nopeasti. Ukkonen kentällä ei ole leikin asia. Siksi jokaisen pelaajan on syytä tutustua sivuillamme olevaan ohjeeseen, miten toimia, kun ukkosmyrsky iskee. Ohje löytyy osoitteesta seuran sivuilta.

Lomakausi on alkamassa, ruuhkaisuus kentällä kasvaa ja peliajat voivat olla hakusessa. Pidetään huolta, että peli kulkee jouhevasti. Tämän vuoksi kentällä voi kesän aikana tavata valvojan, jonka yksi tärkeimmistä tehtävistä on nimenomaan pelinopeuden tarkkailu. Samalla hän tarkastaa pelioikeuden voimassaolon ja antaa tarvittaessa myös neuvoja.

Uusille jäsenille. Lähtekää rohkeasti kilpailuihin. Lähes jokaisessa kilpailussa on pistebogey-sarja, joka  mahdollistaa  ”epäonnistumiset”. Tämän lajin oppii vain pelaamalla. Tervetuloa mukaan. Kilpailukehotus koskee myös kaikkia muitakin seuran jäseniä. Hienoa ovat kaikki uudet juniorit, joille myös järjestetään myös oman junnutour kesän aikana.

Siten pieni muistutus. Jotta väylät ja viheriöt pysyvät kunnossa, niitä pitää leikata ja huoltaa. Huolto voi tarkoittaa mm. kalkitusta, hiekoitusta, reijitystä  jne. Näiden ajankohdista tiedotetaan seuran sivuilla viikoittain.

Kysymme jäseniltämme kolme kertaa vuodessa mielipiteitä eri asioihin. Tämä pelaaja ensin kysely tulee teille sähköpostiin. Ensimmäisen kysely on päättynyt ja seuraava tulee heinäkuun toisella puoliskolla. Odotamme vastauksia, koska vastausten avulla voimme kehittää toimintaamme. Ja palautetta voi myös antaa koko ajan suoraan henkilökunnalle tai luottamushenkilöille.
 
Nautitaan kesästä ja pelistä.

Krister Höglund puheenjohtaja