Johtokunta tiedottaa

Johtokunta kokoontui 18.5. Alla muutamia päätöksiä tiedoksi:

  • 31.5. siirrytään viimevuotiseen malliin eli lähdöt ovat vuoroviikoin arkisin ma-pe tee 1:ltä ja tee 10:ltä. Jos kentällä on ruuhkaa ja vapaita aikoja ei löydy, niin ota yhteyttä caddiemasteriin. Kaikki eivät pelaa täyttä 18 r, joten tilaa voi löytyä 9 reiän pelaamiseen lopettaneiden tilalle. Jäseniä muistutetaan myös, että meillä on tapana pitää 9 reiän pelaamisen jälkeen 12 min. tauko.
  • Syksyn koittaessa ja iltojen pimetessä pelaajille varataan mahdollisuus varata lähdöt sekä tee 1:tä että tee 10:ltä maksimi peliaikojen mahdollistamiseksi.
  • Seuralla ei ole tarjota omien autojen käyttäjille sisätila säilytystä. Seura voi toistaiseksi vuokrata kahta ulkopaikkaa (vajan 4 vieressä). Seuran tavoite tulevaisuudessa on, että kentällä ei ajeta omilla autoilla, vaan kaikki autot kentällä ovat seuran kautta vuokrattuja ja vakuutettuja. Alle 15-vuotiaat eivät saa ajaa golfautoa Kokkolan Golfin alueella. Kaikilla kentällä ajettavilla golfautoilla tulee olla vakuutus. Lisätietoja toiminnanjohtajalta.