Mainosvideointi 17.6.

Yhteistyökumppanimme videoi Kokkolan Golfin kentällä 17.6. n. klo 9-14 mainoskäyttötarkoituksia varten.

Kuvaukseen osallistuvat liikkuvat kolmella autolla. Mukana on kuvaajan lisäksi kokeneita seuramme jäseniä sekä pari pienempää junioria ja yksi johtokunnan jäsen. Kuvausryhmä koittaa liikkua häiritsemättä muita pelaajia kuten normaalistikin kentällä liikutaan. Kuvauksia tehdään myös ilmasta käsin.

Pyydämme takana tulevilta kärsivällisyyttä mahdollisista pienistä ja satunnaisista viivästyksistä, mitä kuvausten aikana saattaa tulla 🙂 Joillakin rei’illä kuvataan enemmän. Jos näyttää siltä, että takana tuleva porukka joutuisi odottamaan niin hoidetaan tilanteet normaaleilla ohituskäytännöillä.

Kuvausryhmä ei joka väylällä taltioi, vaan poimii kentältä ”parhaat palat”. Suunnitelman mukaan klo 14 mennessä kuvaukset hoidettu. Kuvausryhmä saattaa siis myös liikkua joidenkin ryhmien ohitse kun siirrytään seuraavaan kuvauskohteeseen – hoidetaan nekin tilanteet peliä häiritsemättä / viivyttämättä.

Jos olet tulossa kentälle to 17.6. klo 9-14 etkä halua itsesi näkyvän videolla ohimennen / puolivahingossa / viereisellä väylällä, niin ilmoita siitä viestillä Johan Aspegrén 0505289788. Tarkistamme vielä kuvauskohteen alueella olevilta paikan päällä erikseen, että saako kuvata. Selvennyksenä, satunnaisia pelaajia ei ole tarkoitus kuvata tunnistettavasti ilman lupaa, mutta ilmasta tehtäviin maisemakuvauksiin kuvataan myös viereisiä väyliä kauempaa. Lisäksi kuvataan terassin yläpuolelta ilmasta käsin.

Kuvauspäivälle on säävaraus. Tiedotamme uuden päivämäärän mikäli 17.6. ei onnistu.

KoG golfhiiri