Naisgolfareiden kesäkauden päättäjäiset 2021

Kauden päättäjäisiä vietettiin klubin terassilla 15.9.2021 kuohuviinin, kahvittelun ja palkintojen jaon merkeissä. Päättäjäisissä oli ilahduttavan runsas osanotto, 20 osallistujaa. Illan mittaan kerrattiin kesän tapahtumia ja palkittiin ansioituneita pelaajia sekä suunniteltiin ensi kauden toimintaa.

Palkintoja jaettiin viinikisasta ja  birdien teosta. Viinikisaa (9 reikää) pelattiin keskiviikkoisin. Kolmessa kisassa eniten pisteitä keräsi Sari Porkola ja Sarilla oli myöskin eniten kisaan osallistumisia.

Kesän aikana birdiepuuhun oli kerääntynyt yhteensä 105 lintua. Eniten birdietä tehnyt palkittiin ja  kaikkien birdien tehneiden kesken arvottiin palkintoja. Myöskin kaikkien päättäjäisissä läsnä olleiden kesken arvottiin runsaasti palkintoja. Pariscramblen ja ”Rusinat pullasta” kisan voittajat on palkittu jo heti kisan jälkeen. Onnea voittajille ja myös osallistujille.

Tulevalle talvikaudelle  tarjolla olevaa toimintaa: Padelin esittely/kokeilu 3.10 klo 18.00 Propadelhallilla, Ventuksentie. Ilmoittautuminen Nexgolfiin. Golfsimulaattori klubilla 12 eur/h, varaus teetimen tai klubin kautta. Fysiikkatreenejä Susanna Cederbergin ohjaamana, josta tiedote naisten fb ryhmässä ja bongaa pelikaveri WhatsApp ryhmässä.

Kiitämme tukijoitamme:

Reino Styrman, Intersport, Keskusapteekki, Freeport Cobalt, Halpa-Halli

Kiitos kaikille osallistujille ja hyviä loppusyksyn pelejä kaikille naisgolfareille.

Naistoimikunnan puolesta Elina