Naisten Pankki Open

Naisten Pankki kutsuu jo kymmenettä vuotta peräkkäin KAIKKI golfarit mukaan Suomen laajimmalle hyväntekeväisyys-golfkiertueelle, jonka tuotolla Naisten Pankki edistää hauraassa asemassa elävien naisten yrittäjyyttä, omaehtoista toimeentuloa ja ammattikoulutusta. Naisten Pankilla on hankkeita useissa maailman köyhimmistä maista, joissa se toimii kestävän kehityksen periaattein ja auttaa naisia auttamaan itseään ja perheitään.  

Ajankohta                                    Sunnuntai 22.8.2021, väliaikalähdöt klo 9.00

Osallistumisoikeus        HUOM! Kilpailu on avoin KAIKILLE Suomen Golfliiton jäsenseurojen jäsenille!!

Pelimuoto:18 reiän pariscramble pistebogey ¼ -tasoituksin. Korkein tuloslaskennassa huomioitava tarkka tasoitus on 36. Joukkueen maksimipelitasoitus on alhaisemmalla pelaavan pelitasoitus.

      Miehet pelaavat keltaiselta tiiltä, naiset ja alle 10-vuotiaat juniorit pelaavat punaiselta tiiltä.

Erikoiskilpailut: Rimita lähimmäs lippua kisa

Kilpailumaksu: Vieraspelaajat & jäsenet 50 €, pelioikeutetut 40 €

Kilpailumaksusta lahjoitetaan 30 €/pelaaja suoraan Naisten Pankin työn tukemiseen.

Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset klubille. Mikäli sinulla ei ole peliparia, voit ilmoittautua myös yksin, jolloin kisan järjestäjä muodostaa yksin ilmoittautuneista peliparit.

Palkinnot: Kilpailussa palkitaan neljä (4) parasta joukkuetta Mercedes-Benzin, Enston, Fazerin tai Rimita Greenin lahjoittamilla tavarapalkinnoilla. 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi 10. sijalle sijoittunut joukkue palkitaan! Palkinnon saaminen edellyttää paikallaoloa.

Finaali: Osakilpailun voittajajoukkue kutsutaanKullo Golfissa 4.9.21 pelattavaanfinaaliin. Finaalin voittajapari pääsee Via Nordin, KLM:n ja Mercedes-Benzin järjestämälle pelimatkalle Espanjaan, Hotel Peralada Wine Spa & Golf.

Lisätietoja                                   Kilpailujärjestelyissä noudatetaan kulloinkin voimassa olevia poikkeusolojen ohjeistuksia ja klubin ohjeita. Pidätämme oikeuden kisajärjestelyjen muutoksiin viranomaisten koronaepidemiaa koskevien ohjeistusten mahdollisesti muuttuessa.

                                                         Tervetuloa Golfaamaan Ammatteja Kehitysmaiden Naisille!