Caddiemaster 06 823 8600

Rangen harjoituspallot

Talkootyötä tarjolla =)

Jälleen on se aika vuodesta kun rangen aitojen ulkopuolelle suunnanneet harjoituspallot ovat vielä kerättävissä. Yhden harjoituspallon hinta on n. 0,40 € kpl, kun aletaan ostamaan lisää seuran käyttöön. Harjoituspallo ulkopuolisille on arvoton, koska pelaajat eivät saa käyttää niitä pelikentällä! Harjoituspallot ovat vain Kokkolan Golfkentän harjoitusalueen (Range) käytössä!

Eli kaikkien talkoolaisten apu on todellakin tarpeen, jotta saamme pallot kerättyä pusikoista, ojista sekä aitojen vierestä takaisin harjoittelukäyttöön rangelle.

Juniorit pitävät omat talkoot tähän liittyen, mutta tarvitsemme myös aikuispuolen apua. Käytössämme on mm. ”veto-haavi” sekä haravoita pallojen ylös nostamiseen ojista. Välineistä voi kysyä lisää Antti /Korkkari, alla puhelinnumerot.

Muistakaa kuitenkin turvallisuus! Älkää kerätkö palloja rangeaitojen ulkopuoleltakaan, jos rangella on harjoittelijoita! Paras aika pallojen keruuseen on aamusta tai illalla jolloin rangen ympäristössä on turvallisempaa kerätä.

Kaikki pallot jotka keräätte ”ulkopuolelta”, voitte heittää ne rangen aitojen sisäpuolelle, jättää ne rangelle Antin Pro kopin eteen esim. pusseihin tai palauttaa toimiston auki ollessa klubille, josta ne siirretään talteen.

Kaikki keruu tapahtuu omalla vastuulla, eli olkaahan varovaisia kun menette talkoisiin rangelle!

Lisäinfoa antaa Antti 050-3294544 tai Korkkari 044 0751 520

Ps. Muitakin talkoojuttuja löytyy, jotka ovat ”Kullan” arvoisia seurallemme, joten Korkkarille soittoa ja varmasti löytyy hommia =)