Senioreiden kauden päättäjäiset

Maanantaina vietettiin senioreiden kauden päättäjäisiä kisailun ja ruokailun merkeissä. Sää oli kohtuullinen ja mukana oli yli 50 senioria. Seniorit kiittävät kaikkia sponsoreita, erityisesti Sällskapsklubbenia eli Teemu Styrmania ja Pesolan leipomoa, jotka myös vastasivat päätöskisan tarjoilusta. Erilaisia palkintoja jaettiin runsaasti.

Seniorimaanantai kisoja pelattiin 18 kpl ja mukana oli 70 eri pelajaa, 449 suoritusta. Paras 5 kisan keskiarvo oli naisissa Ritva Paloaholla 19, miehissä Markku Matveisella 19,8. Eniten osallistumiskertoja oli naisissa Sisko Ahlstandilla 17 ja miehissä Taisto Lahtisella 18.

Senioreiden seniorina eli 80+ aktiivisena osallistujana palkittiin kiertävällä, kristallisella golfpallolla Stig Enqvist.

Senioreiden reikäpelin alkukisat pelattiin lohkomuotoisena. Mukana oli 16 pelaajaa. Mestaruus ratkaistiin Super6-menetelmällä yhden kierroksen aikana. Finaaliin pääsi 8 parasta lohkovaiheen perusteella. Kisa oli tiukka. Kaikki kärkisijat ratkaistin Shoot-outilla eli chipillä 20 metrin päästä. Tulokset:

1. Juha Paasimäki
2. Keijo Myllymäki
3. Mikko Yli-Ojanperä
4. Tom Hedman

Päätöskisa pelattiin Best ball muotoisena. Kisa oli tiukka. Tulokset:

1. Wiklund/Nurmi24 pist
2. Palin/Kujala23 pist
3. Mommo/Airaksinen23 pist
Lähimmäksi viivaa väylällä 16 voitti C-G Henriksen 0 cm!

Suoritettiin läsnäoleville myös pieni kysely, jonka tuloksia käytetään tulevan kauden suunnittelussa. Ja tietysti oli arvontaa.

Kiitos kaikille vilkkaasta kaudesta, vaikka kausi on virallisesti ohi, pelit jatkuu….