Seniorimaanantai 11. kerran

Tällä viikolla seniorimaanantai pelattiin 11. kerran tällä kaudella. Kaikkiin kisoihin on osallistunut 5 golfaria, Heikki Koski, Markku Aho, Taisto Lahtinen, Stig Enqvist ja Stig Höglund. Naisten aktiivisin on ollut Sisko Ahlstrand 10 kertaa.

Seniorimaanantaihin on osallistunut yhteensä 64 eri pelaajaa. Paras yksittäinen maanantain osallistumismäärä on ollut 35 pelaajaa. Kiitos kaikille aktiivisuudesta. Elokuuksi julistetaan ”erikois-maanantai”– kilpailu. Tavoitteena 50 osallistujaa jonakin elokuun maanantaina. Jos tavoite saavutetaan, kyseisen kisan osallistujien kesken arvotaan 3 kpl 30 € ravintolalahjakortteja meidän omaan golfravintolaan.

Tämän viikon parhaat olivat naisissa Tuija Kainu 21 pistettä, miehissä Esa Kaustinen 20 pistettä. Palkinnot caddiemasterilta.

Senioreiden sekahaku lähestyy. Kisa pelataan ensi viikon torstaina 5.8. yhteislähtönä klo 12:00. Ilmoittautuminen on auki ja joitakin joukkueita on jo ilmoittutunut. Nyt joukkueita keräämään. Hakea voivat sekä miehet että naiset. Viime vuonna oli mukana 21 joukkuetta. Enempää ei mahtunut. Nyt on täysmittainen kisa ja mukaan mahtuu 36 joukkuetta. Kisaa sponsoroi Pesolan leipomo viimevuotiseen tapaan.

Senioireiden reikäpelin ilmoittautumisaikaa pidennettiin. Aikaa on lauantaihin asti. Lohkovaihe alkaa ensi viikon alussa ja peliaikaa on syyskuun alkuun asti. Finaali on syyskuun 12. päivä.