Seurakirje 6 2021

Elämme joulukuun alkua ja vuosikokous on pidetty. Vuosikokous oli seuran 64. ja ensimmäinen kerta yli 1.000 jäsenen seurana (1.037). Viime vuosien jäsenmääräkehitys on ollut hyvä ja koko Suomen keskimääräistä kehitystä parempi. 1.000 jäsenen tason säilyttäminen on seuran tavoitteista tärkein.

Kokouksessa hyväksyttiin kauden 2021 toimintakatsaus ja tilinpäätös samoin kauden 2022 toimintasuunnitelma ja talousarvio investointeineen

Kokouksessa tehtiin myös henkilövalintoja. Uusiksi johtokunnan jäseniksi valittiin Eero Mäenpää, Jouni Ojatalo ja Pekka Maunumäki. Johtokunnan kokoonpano kokonaisuudessaan on seuraava: Krister Höglund pj, Johan Aspegren, Matti Valavaara, Elina Myöhänen, Petri Kaustinen, Eero Mäenpää ja varalla Camilla Lundell ja Jouni Ojatalo.

Kokoukseen osallistui 26 jäsentä. Enemmänkin olisi voinut olla mukana. Olen pariinkin otteeseen törmännyt kysymykseen, voiko vuosikokoukseen osallistua ja pitääkö ilmoittautua etukäteen. Tiedoksi. Vuosikokous on seuran ylin päättävä elin ja jokainen seuran jäsen voi, saa ja on toivottavaa osallistua kokoukseen ilman mitään ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa ensi vuonna.

Alla on kokouksessa hyväksytyt kauden 2022 keskeisimmät tavoitteet:

 • Strategiatyön jatkaminen ja loppuun saattaminen
 • Kassavirran ja maksuvalmiuden pitäminen hyvällä tasolla
 • Viestinnän tason edelleen parantaminen
 • Seurakoordinaattorin/Palvelupäällikön haun aloittaminen
 • Junioritoiminnan jatkokehittäminen tähtiseuratason mukaisesti
 • Suunniteltujen investointien toteuttaminen ja kastelujärjestelmäinvestointiin valmistautuminen
 • Toimikuntatyön koordinaation parantaminen
 • Kilpailuiden laadun ja kiinnostuksen parantaminen

Vuoden 2022 toimintasuunnitelma ja vuosikokouksen kalvot löytyvät seuran sivuilta.

Käytännön toimenpiteet löytyvät palautteista, joita olemme saaneet pelaaja ensin kyselystä (players first. Kyselyyn on vastattu hyvin. Kiitos siitä. Kyseinen kysely on toimivalle johdolle ja johtokunnalle tärkeä väline seuran kehittämiseen. Kyseisessä kyselyssä arvosanamme sekä omien että vieraspelaajien näkökulmasta ovat kehittyneet hyvään suuntaan viimeisten vuosien aikana.

(esim. 26/91 tarkoittaa, että olimme 2021 sijalla 26 91 seurasta, jotka osallistuivat kyselyyn)

Alla on nostettu kyselystä esiin muutama kehityskohde, joihin olemme reagoineet. Eli panostamalla näihin voimme parantaa jäsentyytyväisyyttä edelleen:

 • Driving Rangelle on hankittu uudet pallot ja matot.
 • Hankittu 30 uutta kolmipyöräistä kärryä
 • Jätteen käsittely/lajittelu väylillä modernisoidaan
 • Ravintolan tarjontaa parannetaan palkkaamalla kauden ajaksi kokki
 • Uloslyöntipaikkojen (tiiboksien) ja hiekkaesteiden hoitotasoa parannetaan ja muutama uloslyöntipaikka korjataan

Muista investoinneista näkyvin tulee olemaan alueella olevien lampien maisemointi. Työt aloitetaan heti kun toimenpideluvat on saatu.

 Merkittävä panostus on myös seurakoordinaattorin (palvelupäällikön) haun aloittaminen. Tehtävänimikkeestä käy paljon ilmi; koordinaatio ja palvelu. Työpaikka ilmoitus julkaistaan seuran sivuilla, josta käy tarkemmin ilmi tehtävän sisältö.

Kuten yllä on todettu, jäsenmäärämme on kehittynyt hyvin. Ilahduttavinta on, että alle 26 jäsenien määrä on 2019-2021 välisenä aikana kasvanut 98 %. Tämä tuo jatkuvuutta. Mutta nuorten sisäänajoon seuraan on kiinnitettävä huomiota. Tämän osa-alueen kehittäminen tulee olemaan yksi seurakoordinaattorin tehtävistä. Alla on taulukko seuran jäsenistä ikäryhmittäin.

Jäsenille on lähetetty tietoa vuoden 2022 maksuista. Maksulaput löytyvät nexgolfista ja päivitetty hinnasto löytyy osoitteesta https://kokkolangolf.fi/pelaamaan/hinnasto/ . Aikaisen maksajan etu päättyy 15.12.2021 mennessä.

Muistakaa harjoitella myös talvella. Simulaattorimme on edullinen. Hinta jäsenille vain 12€/h. Talvigolfrata on myös avattu.

Muistakaa käyttää myös uuden Proshop toimijan palveluita. Golfin ja Thomas Gran auttaa sinua mielellään varusteasioissa.

Talvikautena toimistolla on paikalla joko Petter Lillvik tai Antti Linna. Soita etukäteen varmistaaksesi paikalla olo.

Tässä tärkeimmät terveiset. Kaikille jäsenille hyvää joulun odotusta.


Krister Höglund puheenjohtaja.
 
kristerhoglund@outlook.com

050 5982012