Vilkas senioriviikko

Maanantaina pelattiin normaali seniorimaanantai. Mukana oli 25 pelaajaa. Naisten kisan voitti Tuula Wacklin 20 pist, miesten paras oli C-G Henriksen 21 pist. Palkinnot eli Sällskapsklubbenin lounaskortit saa noutaa caddiemasterilta.

Tiistaina ajeltiin bussilla Kuortaneelle pelaamaan seurakisaa. Ilma oli ukkosen uhasta huolimatta kaunis, kunnes juuri ennen loppurutistusta tuli vesisade ja rakeita. Palkintojenjako tapahtui taas hyvin aurinkoisessa ja lämpimässä säässä. Meidän terävin kärki sijoittui palkinnoille, Lehto/Kalliokoski voitti 65 pisteellä, Salimäki/Salimäki oli toinen 65 pist ja Uusimäki/Turpeinen pari kolmas 67 pisteellä. Kuortanelaiset olivat kuitenkin tasaisempia joten voitto ja ”komea” kiertopalkinto jäi Kuortaneelle 8 pisteen erolla. Täysi tuloslista löytyy Kuortane Golfin sivuilta. Alla kuvassa tyytyväisiä isäntiä. Ensi vuonna Kokkolassa!

Torstaina oli vuorossa Senioreiden 1. kuukausikisa 18 r, väliaikalähdöillä. Mukana 26 pelaajaa. Naisten kisan voitti ylivoimaisesti Riitta Johansson 43 pisteellä. Miesten paras oli niukalla marginaalilla Pekka Maunumäki 37 pisteellä. Koko tuloslista on kilpailukalenterissa. Palkitut saavat noutaa palkinnot caddiemasterilta (naiset Riitta, Tuula ja Sirkka-Liisa, miehet Pekka, Timo ja Christer). Onnea kaikille palkituille ja kiitos kaikille vilkkaan viikon osallistujille. Seuraava isompi kisa senioreilla on sitten ViidenSeura Tour meillä juhannuksen jälkeen. Alue Tourin ensimmäinen osakilpailu on ensi viikolla Kauhajoella. Ilmoittautmiset ovat auki molempiin kisoihin.