Vilkasta senioritoimintaa

Tällä viikolla seniorimaanantain naisten sarjan voitti Marianne pistemäärällä 19, miesten paras oli Eero 23 pistettä. Mukana oli 28 pelaajaa, joten 50 raja ei vielä rikkoutunut, odotellaan.. Loput tulokset kilpailukalenterissa.

Torstaina kisattiin Sekahaun merkeissä, 16 joukkuetta osallistui 18 reiän kisaan. Ilma oli mitä parhain ja tunnelma hyvä, mitä nyt vähän tuloslaskenta takkusi. Kaikki tulokset saatiin kuitenkin hyvissä ajoin selviksi. Voittajaksi selviytyi kolmikko Lillhonga, Nikkanen, Renlund 57 nettolyöntiä. Kolme parasta joukkuetta palkittiin ja arvontapalkintojakin jaettiin. Jokainen sai mukaansa Pesolan Leipomon tuotekassin ja Pesola leipomo ja klubi tarjosivat kaikille munkkikahvit. Koko tuloslista kilpailukalenterissa.

Ensi viikon tiistaina on ViidenSeuran Tourin Nivalan osakilpailu. Olemme vain 11 pistettä Kalajokea jäljessä, joten mahdollisuuksia voittoon on. Singelipelaajia tarvitaan taas… Scr voitto tuo 5 ekstrapistettä, jotka ovat usein ratkaisevia. Kaikki joukolla mukaan, tilaa on.

Ensi viikon torstaina on elokuun KK-kisa ja 14-15.8 ILMAISET seuranmestaruuskilpailut. Seniorisarjoja on useita, nyt vain mukaan kisaamaan. Aina ei voi voittaa, mutta aina voi kisata vertaisiaan vastaan.

Elokuun 19. mennään Siikajoelle seuraottelun merkeissä. Seura kustantaa bussin, joten runsaalla joukolla mukaan.