Caddiemaster 06 823 8600

Kesärekry

KOKKOLAN GOLF HAKEE CADDIEMASTEREITA JA RANGEPALLON KERÄÄJIÄ KAUDELLE 2023

Haemme tulevaksi kaudeksi Caddiemastereita asiakaspalvelutehtäviin ja rangelle pallonkerääjiä.

Caddiemasterin työsuhde on määräaikainen ja tarpeemme kausityölle kaudelle 2023 on touko-lokakuu. Töitä tehdään 7 päivänä viikossa ja työvuoroja on 4-6/vko ja päivittäinen työaika on noin 5-8 tuntia.

Toimiston caddiemasterin työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, pelivarausten vastaanotto, kilpailujen tuloslistojen tekeminen, tuloskorttien rekisteröinti, jäsentietojen ylläpito, Pro Shop kaupan hoito, ravintola tarjoilu jne. Työ on siis jatkuvaa asiakaspalvelua. Ajanvaraus, jäsenrekisterin ylläpito ja kilpailut toteutetaan Nexgolf tietokoneohjelmalla, joten eri ohjelmien käyttökokemus on yksi edellytyksistämme. Omaathan myös Word ja Excelin käyttötaidot.

Golfalan tuntemus ja aiempi kokemus caddiemasterin työstä katsotaan eduksi, mutta ei ole ratkaisevassa roolissa valintoja tehdessä.

Hygieniapassi ja anniskelupassi vaaditaan.

Rangepallon kerääjän työtehtäviin kuuluu rangepallojen keräys sekä rangen (harjoitusalue) yleinen huolenpito. Keräystehtäviä on 1-2 kertaa päivässä. Keräys vuorot (2 kerääjää) vuoroviikoin. 1 keräyskerta kestää n. 1,5-2h. Keräys tapahtuu lava-autolla aidatulla alueella, perehdytämme kerääjän työhön perusteellisesti.

Edellytämme hakijalta reipasta ja iloista, sekä oma-aloitteista asennetta työhön. Hyvät sosiaaliset taidot, joustavuus ja sopeutumiskyky kiireiseenkin työrytmiin auttavat tehtävässä.

Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen: toimisto@kokkolangolf.fi

Avoimia paikkoja myös kentänhoitoon. Kysy lisää toimistolta.

Palkkaus Golfalan TES:n mukaan.

Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.