Naisgolfareiden kesäkauden päättäjäiset 2022

Kauden päättäisiä vietettiin 24.9 kauniissa syyssäässä.

Päättäjäiskisaan kolmen mailan kolmen hengen joukkuekisaan kultaisilta tiiauspaikoilta osallistui 24 naista ja joukkueita oli siis 8. Kisa pelattiin yhteislähtönä väylillä 10-18. Ennen kisaa alkuverryttelyt jumpaten ja yllärinä mielenvirkistystä ja lämmikettä ihanien seniorimiesten tarjoillessa skumppaa ja vaahtokarkkeja väylän 15 tiiauspaikalla. Olipa hauska kisa, usein puuttui tarvittava tuttu maila ko lyöntiä suunnitellessa. Kisa kuitenkin sai positiivista palautetta ja toivottiin lisää ensi vuonna.

Kisan voiton vei joukkue Inga hyyppä, Marja Haulos ja Terttu Harsunen pistebogeytuloksella 50, kakkosina Sanna Koski, Pia Lehtonen ja Elina Myöhänen tuloksella 48, kolmansina Pirjo Koivukangas, Sisko Ahlstrand ja Bettiina Törmänen  tuloksella 47.

Lähimmäs lippua väylällä 15 löi Jonna Patrikka ja pisin avaus väylällä 17 oli Inga Hyypällä. Kauden tulokkaana palkittiin aktiivinen moniin naisten tapahtumiin ja kisoihin aktiivisesti osallistunut Jenni Känsälä. Lisäksi oli birdien tehneiden ja läsnäolijoiden kesken arvontoja. Onnea kaikille onnistujille. Kisan jälkeen nautittiin maittavaa kanapastasalattia ja täytettyä patonkia kuohuviinin kera.

Kiitos kaikille osallistumisesta ja erityisen ilahduttavaa oli taas nähdä uusia hiljan golfin aloittaneita  naisia runsaasti mukana.

Kiitämme lämpimästi naisten päättäjäisiä tukeneita yrityksiä ja henkilöitä:

Oy Esari Ab, Styrman Reiska, GOLFIN Thomas Grahn, Zippe Sirpa Rauma,  Tervahovin Apteekki, Halpa-Halli, Jervois, Pesolan leipomo, Isku, Actilife, KoG.

Naistoimikunta kiittää kaudesta.