Tervetuloa pelaamaan

Länsirannikon helmi, viihtyisä ja haastava golfelämys niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekin golfinpelaajalle!

Viihtyisä ja haastava golfelämys lähellä kaupunkia

Kenttä

Vain muutaman kilometrin päästä torilta, löydät kauniin golfkentän jonka erilliset etu- ja takakierrokset tarjoilevat kaksi täysin erilaista golfkokemusta!

Puistomaisesti rakennetut yhdeksän ensimmäistä reikää ovat tasaisia ja väyliltään melko leveitä. Tällä puolella greenit ovat muodoiltaan selkeitä ja monin paikoin helposti lähestyttävissä.

Sisääntulo, loput 9 reikää on rakennettu metsäisempään, monin paikoin veden ympäröimään maastoon ja vaatii pelaajalta suurempaa tarkkuutta pelin joka osa-alueella. Monet sisääntulon kaunistuksena olevat vesiesteet vaikeuttavat myös peliä etenkin kierroksen loppupuolella.

Vieraspelaajat voivat varata peliajan caddiemasterilta
06 823 8600 tai Teetime.fi -palvelun kautta.

Harjoitusalueet

Kokkolan Golf tarjoilee hyvät harjoittelumahdollisuudet klubitalon välittömässä läheisyydessä. Klubin läheisyydessä sijaitsevat range, iso puttigriini sekä lähipeliin tarkoitettu harjoitusalue.
Lisätiedot, katso sivu Harjoitusalueet.

Klubitalo ja caddiemaster

Klubitalomme palveluihin sisältyy naisten ja miesten pukuhuoneet, suihkut ja saunat, sekä golfravintola ja pro-shop. Tutustu tarkemmin klubirakennuksen palveluihin sivulla Klubi-talo.

Pelimaksut ovat meillä edulliset. Jäseneksi voit liittyä alueen matalimmalla jäsenmaksulla. Kausimaksuja on eri suuruisia, jotta jokaiselle löytyisi oma sopiva ratkaisu tähän mahtavaan harrastukseen. Hinnaston löydät kokonaisuudessaan sivulta Hinnasto.

Meillä voit halutessasi pelata myös 9r kierroksia. Tutustu Väyläesittelystä erilaisiin etu- ja takaysiin.

Haluatko vuokrata golfauton kierrokselle? Se onnistuu, olemme juuri uusineet golfautot. Kysy saatavuus caddiemasterilta!

Lämpimästi tervetuloa viihtymään!