Klubi-talo

Caddiemaster, Ravintola, Proshop, Pukuhuoneet, Pesutilat, Saunat, Kokoustilat, Aurinkoinen terassi

Ravintola

Ravintola tarjoilee maukkaat ruuat golfareille ja muille vieraille klubitalon tiloissa. Ravintolan löydät klubin alakerrasta. Ruokailupaikkoja löytyy niin sisältä kuin ulkoakin, josta avautuu upea näkymä kentälle.

Golfkauden ulkopuolella (marraskuu-maaliskuu), on mahdollista vuokrata ravintolatila ja koko alakerta tapahtumien järjestämispaikaksi.

Saunatilat ja pukuhuoneet

Klubitalolla on omat pukuhuoneet miehille ja naisille. Kummatkin pukuhuoneet ovat varustettu saunalla ja lukollisilla säilytyskaapeilla. Iltapelaajat, tarkistattehan milloin ovet lukitaan, jos jätät tavaroita pukuhuoneeseen.

Yläkerran sauna- ja kokoustilat

Klubitalon yläkerrasta löytyy upeat puitteet kokouksien, juhlien ja muiden yksityistilauksien järjestämiseen. Yläkerrasta löytyy kokoustila, keittiö, pukuhuone ja saunatilat. Tila soveltuu max. 25 hengen ryhmille.

Yläkerran vuokrahinnat

  • 20€/tunti (arkisin klo 8-16)
  • 60€/puoli päivää (klo 8-12 tai klo 12-16)
  • 100€/päivä (klo 8-16)
  • 150€/saunailta (klo 16 ->)
  • Pyyhevuokra 1€/pyyhe

Vuokrattaessa yläkerran tiloja käyttäjien tulee siistiä omat jälkensä siten, että tilat jäävät siistiin kuntoon (roskat pöydiltä ja lattioilta roskiin jne.). Mikäli tila on jätetty epäsiistiin kuntoon veloitetaan siivousmaksu kulujen mukaan, minimi 50 euroa.

Matkailuautot

Kokkolan Golfin taaimmaiselta parkkipaikalta, harjoitusalueen vierestä, löytyy muutama paikka matkailuautoille. Yöpymismaksu 10 euroa/vuorokausi sisältäen taloussähkön saatavuuden rajoissa.