Naistoiminta

Toimikunnan puheenjohtaja on Elina Myöhänen ja toimikunnan muut jäsenet ovat Pia Lehtonen, Tuija Kainu, Marja Haulos, Jonna Patrikka. Päivi Rättyä, Titta Stenvall ja Sari Porkola.

Toimikunnan jäsenten yhteystiedot:

Elina Myöhänen
Pia Lehtonen
Tuija Kainu
Marja Haulos
Sari Porkola
Jonna Patrikka
Päivi Rättyä

Toimikunnan vuoden 2021 toimintasuunnitelma:


Naistoimikunnan toiminnan tavoitteena on rekrytoida uusia jäseniä ja auttaa vasta-alkajia golfharrastuksen parissa. Naistoimikunta järjestää golfesittelyjä ja lyöntikokeiluja muutamien  työpaikkojen naistyöntekijöille.

Toimikunnan tavoitteena on järjestää yhteishenkeä kohottavia tapahtumia ja osallistua seuran järjestämiin talkoisiin sekä erilaisiin tapahtumiin. Varsinkin uusien aloittelevien naispelaajien osallistumista aktivoidaan erilaisin tapahtumin, esim.leikkimieliset kisat ja pariscramblet kokeneempien parina.

Myöskin kilpailuihin osallistumista pyritään lisäämään järjestämällä useampiin kilpailuihin naisten sarjoja sekä aktivoidaan naisia osallistumaan ahkerammin esim. kaupunkiotteluihin.

Suosittuja Pro Antti Linnan opetusiltoja järjestetään jatkossakin lähes viikoittain kesäkauden ajan sekä sääntöopetusta kauden alussa. Perinteiset viinikisat viikottain, birdiepuu ja  naisille suunnatut peli-illat jatkuvat. Kesä-, heinä- ja elokuussa järjestetään naisten 18 reiän kuukausikisa.

Pietarsaaren ja Kalajoen naisgolfareiden kanssa jatketaan yhteisiä peli-iltoja ja tehdään yhteinen pelimatka vieraskentälle sekä osallistutaan joukolla johonkin lähikentällä olevaan naisten kisaan.

Talvikaudella innostetaan naisia käyttämään klubin simulaattoria ja talvigolf harjoittelua. Kevätkaudella valmistaudutaan fyysisesti hyvään golfkuntoon. Fysiikkatreenejä järjestetään kevätkaudella mahdollisuuksien mukaan kerran viikossa.

Naistenhakukisa järjestetään heinäkuussa perinteisin menoin.

Naistoiminnasta tiedotetaan KoG sivuilla, naisten fb-ryhmässä, whatsupp-ryhmissä sekä sähköpostilla.