Caddiemaster 06 823 8600

Naistoiminta

kesa-2023

Toimikunta

Toimikunnan puheenjohtaja on Elina Myöhänen ja toimikunnan muut jäsenet ovat Pia Lehtonen, Marja Haulos, Jonna Patrikka, Emmi Kivioja, Päivi Rättyä, Sanna Koski ja Titta Stenvall.

Toimikunnan jäsenten yhteystiedot:

Elina Myöhänen
Pia Lehtonen
Marja Haulos
Jonna Patrikka
Päivi Rättyä

Naistoimikunta – Toimintasuunnitelma 2023

Naistoimikunnan toiminnan tavoitteena on rekrytoida uusia jäseniä ja auttaa vasta-alkajia golfharrastuksen parissa sekä aktivoida naisgolfareita mm. kilpailutoimintaan. Toimikunnan tavoitteena on järjestää yhteishenkeä kohottavia tapahtumia ja osallistua seuran järjestämiin talkoisiin sekä erilaisiin tapahtumiin. Varsinkin uusien aloittelevien naispelaajien osallistumista aktivoidaan erilaisin tapahtumin, esim. leikkimieliset kisat ja pariscramblet kokeneempien parina.

Myös kilpailuihin osallistumista pyritään lisäämään järjestämällä useampiin kilpailuihin naisten sarjoja sekä aktivoidaan naisia osallistumaan ahkerammin esim. kaupunkiotteluihin.

 Opetusiltoja tarjotaan jatkossakin lähes viikoittain kesäkauden ajan sekä sääntöopetusta kauden alussa. Perinteiset birdiepuu ja naisille suunnatut peli-illat jatkuvat.

Talvikaudella innostetaan naisia käyttämään klubin simulaattoria ja talvigolf harjoittelua.

Naistenhakukisa järjestetään heinäkuussa perinteisin menoin.

Tulevan kauden tapahtumakalenteri julkaistaan kauden alussa, jossa on aikataulut kaikista naisille suunnatuista tapahtumista.

Naistoiminnasta tiedotetaan KoG sivuilla, naisten fb-ryhmässä KoG Naiset, whatsupp-ryhmissä sekä sähköpostilla.