KPO Kannustajat 2024

Kokkolan Golf on valittu mukaan KPO-Kannustajat tukiohjelmaan. Tiivistettynä tämä tarkoittaa sitä, että KPO:n asiakasomistajana voit kerätä omista S-Ryhmän toimipaikoissa tehdyistä ostoksistasi tukea Kokkolan Golfille. Tuki ohjataan lyhentämättömänä seuramme kasvavaan junioritoimintaan, eikä se vaikuta millään lailla omiin bonuksiisi! Tuki on 10 % maksetusta bonuksesta. Ja toistona vielä, tämä ei siis vähennä kenenkään omia bonuksia, ne saat edelleen kokonaisuudessaan itsellesi 🤗

Kannustajiin liittyminen on super helppoa!

Tässä ohje:
KPO:n kannustajat – Osuuskauppa KPO (kpokannustajat.fi) ja sieltä Kirjaudu S-käyttäjätilille. Kirjautua voi S-Pankin tunnuksilla tai ”luo tunnus” mistä pääsee tunnistautumaan myös muiden pankkien tunnuksilla.
✅Kun pääset kirjautumaan sisälle omaan S-käyttäjätiliin, valitse Asiakasomistajuus ja sitten Kannustajat. Etsi valikosta Kokkolan Golf Ry ja ilmoittaudu mukaan kannustajaksi!
✅ Liittyjän pitää olla KPOn pääjäsen.
✅ Kannustajaksi voi liittyä myös S-Mobiilissa. Kirjaudu sovellukseen > valitse Minä > valitse Omat tiedot > Tue harrastustoimintaa (Kannustajat) > Valitse Kokkolan Golf Ry

Kannustajat tuki maksetaan alkuvuodesta 2025.

Käythän klikkailemassa itsesi mukaan kannustusjoukkoihin jo tänään. Vinkkaa myös tutuille ja omalle peliseurallesi. Tuki alkaa kertyä siinä kuussa, kun ilmoittautuu mukaan, joten toimiessasi ennen kuun loppua, saadaan tämänkin kuukauden bonukset huomioitua. Tämä on äärimmäisen helppo tapa kerätä arvokkaita ja tärkeitä varoja juniorigolfille! Kiitos jo etukäteen!

KPO Kannustajat
KPO Kannustajat