Tule tutustumaan Golfiin

Tule yksin, kaverin tai perheen kanssa ja ota pienestä pallosta iso ilo irti! Caddiemasterilta löytyy välineet, rangella voit kokeilla miten pallo lentää, harjoitusviheriöllä pääset puttailemaan.

Golf on kaikille sopiva laji. Kokkolassa pääset pelaamaan golfia lähellä kaupunkia rennossa ympäristössä ja kauniissa luonnossa. Meillä et tarvitse tiukkaa pukukoodia päästäksesi kentälle eikä harrastaminen ole meillä kallista. Tiesitkö, että Kokkolan golfkentällä kävellään kauden aikana n. 4 kertaa maapallon ympäri. Golf on liikuntaa! Tule rohkeasti mukaan!

4 helppoa tapaa aloittaa Golf – näin pääset alkuun

Kaverin kanssa kierrokselle
Pelaako joku tuttavasi Golfia? Lähde rohkeasti mukaan tutustumaan. Saat vapaasti kokeilla ensimmäisen kerran kun olet mukana. Välineet löytyvät klubilta.

Ilmesty paikalle
Ohjeet tutustumiseen ja toimintaan osallistumisesta saat Caddiemasterilta.

Avoimet ovet
Jos Golf on Sinulle vielä täysin tuntematon laji, tai haluaisit käydä tutustumassa lajiin paremmin ennen kurssille ilmoittautumista, onnistuu se erinomaisesti Avointen Ovien yhteydessä, jolloin pääset tutustumaan Golfiin ohjatusti ja täysin maksutta! (alempana sivulla lisätietoa Avoimista ovista)

Osallistu alkeiskurssille
Alkeiskursseja järjestetään kaikille ja myös tilauksesta pakettina ryhmille. Lisätietoa alkeiskursseista sekä Green Cardista.

Avoimet ovet

Tule yksin, ystävän tai vaikka koko perheen voimin! Ikärajaa ei ole! Paikalla seuran ohjaajia ja varusteet.

Milloin: Kesä-Elokuu (saat poletin ja mailat caddiemasterin toimistolta)
Missä: Kokkolan Golfin rangella (harjoituslyöntialue), jonka löydät ensimmäisen parkkipaikan laidalta kun saavut kaupungista päin.
Hinta: Osallistuminen on maksutonta! Jos ei satu olemaan ohjaajia paikalla, saat mailat ja poletin toimistolta, poletilla saa palloja rangella olevasta palloautomaatista (oikean puoleinen kone).
Ilmoittautuminen: Avoimiin oviin ei tarvitse ilmoittautua – ilmestyt vain rohkeasti paikalle!

Nappaa ystävä mukaan ja tule kokeilemaan. Mukaan et tarvitse kuin iloisen mielen! Tervetuloa!

Onko sinulla kysymyksiä? Voit ottaa yhteyttä Kokkolan Golfin toimistoon tai Toiminnanjohtaja Antti Linnaan.

Toimisto: toimisto@kokkolangolf.fi | 06 823 8600

Toiminnanjohtaja: Antti Linna 050 329 4544