Caddiemaster 06 823 8600

Juniorit ja valmennus

Toimikunnan puheenjohtaja on Jouni Ojatalo ja toimikunnan muut jäsenet ovat Juha Hautala, Ville Rimpilä, Mika Kujala, Markus Hästbacka, Antti Linna, Mathias Nisula ja Petter Lillvik.

Palvelupäällikkö / Seurakoordinaattori Antti Linna

TJ Petter Lillvik

Toimikunnan jäsenten yhteystiedot:

JUNIORITOIMINTA

  
Tavoitteet:  
Juniori- ja valmennustoimikunnan tavoitteena on tarjota uusille junioreille tutustumis- ja harrastusmahdollisuus golfin parissa, vanhoille jo pelaaville junioreille mahdollisuus kehittyä lajissa, ja lisäksi huomioida kaiken ikäiset avointen ovien toiminnan kautta.  

  
Toiminnan peruslähtökohdat ja -arvot:  

 
Nuorisogolf perustuu ajatukseen, jossa laadukkaan ja yksilöä huomioivan toiminnan kautta voidaan vaikuttaa myönteisesti lapsen ja nuoren kasvuun sekä kehitykseen. Toimintaamme ohjaavina arvoina pidämme lapsen ja nuoren kunnioittamista, terveitä elämäntapoja, muiden  
kunnioittamista sekä henkilökohtaisen vastuun ottamista ja toimintaympäristön arvostamista. Nämä arvot sisältävät muun muassa lajin parissa olevien lasten ja nuorten arvostamisen. Toimintaamme ohjaavat arvot edistävät monipuolisella tavalla lasten ja nuorten fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista kehitystä. Golf voi olla harrastajalle ykköslaji, mutta se voi olla myös muuta harrastusta tukeva laji, joka on osa monipuolista ja vaihtelevaa liikunta- ja taitopalettia lasten ja nuorten elämässä.  

  
Toimintasuunnitelma kaudelle 2023:  

Juniori- ja valmennustoimikunta koostuu jäsenistä, jotka haluavat kehittää toimintaa. Kaudella 2019 saavutettiin Suomen Golfliiton Laatuseurataso. Kaudella 2020 saavutettiin Suomen Olympiakomitean Tähtiseurataso (Juniorit). Kulunut kausi on toimittu junioritoiminnan Laatu- ja Tähtiseurana. Toimikunta tulee jatkamaan kehittämistyötä tulevallakin 2023 kaudella.

Valmennus:

Valmennus toteutetaan lajitaitoa kehittäen ympärivuotisesti Kokkolan Golfkentällä. Kesäkuukausina ulkona ja talvisin seuran omassa simulaattorissa, joka sijaitsee seuran tiloissa. Lisäksi käytämme Golfin Trackman simulaattori/ Analysaattoria. Valmennuksesta vastaa seuravalmentaja ja muut seuran valmentajat. Valmennusryhmät muodostetaan iän mukaan ja lisäksi mukana Future tour ryhmä joka osallistuu kesällä kilpailuihin oman klubin kisojen lisäksi ikään katsomatta ( 8-vuotiaista ylöspäin). Harjoittelun painopiste on lajitaitojen oppimisessa alkeistasolta lähtien.

 Seuran Juniorivalmentajan ”manuaali”

Tehtävä:

Korvaus:

Energinen Golfkerho 2020