Talvi Golf

Toimikunnan puheenjohtaja on Aarni Tervonen ja toimikunnan muut jäsenet ovat Eero Mäenpää, Henrik Lillhonga, Markku Matveinen, Pertti Joki, Petri Kaustinen, Topi Lassila, Nha Vo, Ari Junkala, Mikko Lensu.

Toimikunnan jäsenten yhteystiedot:

Toimikunnan vuoden 2020 toimintasuunnitelma:

Kauden 2019–2020 aikana talvigolf toteutuu 9-reikäisenä väylien 18 ja 17 alueella. Kentän valmistelut tehdään ennen pakkaskauden alkamista ja kenttä avataan vasta kun alueella on riittävästi lumipeitettä kentän tekemiseen.


Talvigolftoimikunta aloitti tulevan kauden aktiivisen toiminnan 10/2019 valmistelevalla palaverilla, sekä kenttä- ja kilpailusuunnittelulla. Tulevana kautena pelaajilta peritään kausimaksu 20€ (KoG:n jäsenet) ja vieraspelaajan kausimaksu 30€, päivämaksu kaikilta on 5€, jos tulee pelaamaan ilman kausimaksua. Kaikkien kausimaksun maksaneilla kilpailumaksut ovat samat, riippumatta kotiseurasta.


TalviGolf-kilpailukalenteri julkaistaan säävarauksella vuoden 2019 aikana. Kilpailumuotoja tulee olemaan useita erilaisia, viikkokilpailu, kauden pääkilpailu kevättalvella Konttoripisteen isännöimänä, sekä muut viikonlopun kilpailut. Kauden tavoitteena on saada lisää talvigolfin
harrastajia ja saada lisää näkyvyyttä ympäri Keski-Pohjanmaata. Koululais- ja opiskelijaryhmät ovat tervetulleita kokeilemaan talvigolfia veloituksetta.
Kentän huolto ja ylläpito tehdään talkoovoimin. Talvigolftoimikunta toimii järjestelijänä, vapaaehtoiset ovat tervetulleita.