Talvi Golf

Talvigolf on jälleen avattu ja se löytyy tänä vuonna lähipelialueen kupeesta. Kuusi par 3 väylää antavat hyvän  harjoittelualueen talven ajaksi, mutta myös hauskan golfkokemuksen.


Talvigolfkenttä on vapaasti käytössä ja kaikki ovat tervetulleita pelamaan! Ota mukaan myös grillimakkarat ja termos kahvit, sillä talvigolfilla on myös nuotiopaikka nimeltään ravintola prezzu, jossa voit pitää evästaukoa pelien jälkeen tai välissä! Mukana järjestämässä kilpailutoimikunta yhteistyössä talkootoiminnan kanssa ja Kokkolan Golf


Talvigolf säännöt:

Talvigolf pelataan golf säännöillä muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Pallon saa aina siirtää oletetulla ”griinillä” 10cm (ei lähemmäs) ja muualla mailan verran (ei lähemmäs). 
Avaukset suoritetaan lyöntilavalta. Lavalla saa halutessaan käyttää irrallista mattoa tai tiitä. Pallo pelataan kohti lippua. Pallo on sisällä (”kupissa”) mikäli on gripin mitan tangosta. Tulokseen lisätään yksi lyönti (+1), jos pallo on mailan mitan lipusta, muussa tapauksessa pallo edelleen pelattava lähemmäksi.
Harjoitus kentän keskiosa on OB (ulkona), alue on eristetty lippusiimalla/naruilla. HUOM! Palloa ei saa hakea outista!! Alueella on harsotettuja griinejä ja väylää joilla ei saa kävellä!


Väylien mitat:

1) 38 m

2) 39 m

3) 44 m

4) 37 m

5) 29 m

6) 36 m


Kisatiedot:

Talvigolf kisoja järjestetään joka viikonloppu Lauantaina klo 10. Tasoitus alustavasti 1/6 normitasoituksesta (tarkka), tasoitus toimikunta voi tarvittaessa tarkistaa/korjata tasoituksen. Kisa ilmoitukset ilmoitetaan Kokkolan bogituupparit facebook sivuilla ja seuran nettisivuilla.


Yleisohjeita: 

Lyöntilavan putsaukseen voi käyttää ravintola prezzulta löytyvää harjaa. Kun pelit päättyvät, muista peittää lyöntilavat pressulla!
Pidäthän ravintola prezzun (nuotiopaikan) siistinä ja laitat roskat roskikseen. Omia polttopuita saa tuoda, mutta paikanpäältä saattaa löytyä myös valmiiksi pilkottuja.


Parkkialue: 

Ethän jätä autoasi liian lähelle talvigolf aluetta, ettei pallo lennä kenenkään autoon. Jätä autosi klubitalolta katsottuna ensimmäisiin ruutuihin.


Yhteystietoja:

Jos on jotain kysyttävää talvigolfiin tai kisoihin liittyen, voit olla yhteydessä soittamalla tai tekstiviestillä.

Henrik Lillhonga 044 5624948

Petri Kaustinen 0505362520

Markku Matveinen 0504365146

Ari Junkala 0407301352