Opetus

Kokkolan Golfin monipuolisesta kurssitarjonnasta ja opetuksesta löytyy jotakin niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin golfareille

Kokkolan Golfin PRO on SF PGA PRO Reijo Linna, joka vastaa Seuran alkeiskursseista ja Yksityisopetuksesta.

Kokkolan Golfin Junioreiden valmennuksesta vastaa Golfohjaaja Mathias Nisula.

Alkeiskurssit

Alkeiskurssilla käydään monipuolisesti läpi golfin perusteet – niin lyöntitekniikkaa kuin lajiin kuuluvat säännöt ja etiketti. Kurssin aikana saat tiiviin katsauksen golfin perusasioihin ja pääset harjoittelemaan taitojasi myös golfkentällä. Kurssin päätteeksi suoritetaan green card. Green card on golfin ajokortti, joka kaikkien on suoritettava, jotta laji pysyy turvallisena ja sujuvana. Alkeiskursseja järjestetään läpi kesän, mutta suosittelemme osallistumaan kevään kursseille, jotta pääset nauttimaan lajista jo ensimmäisenä golfkesänäsi!

Kurssin hinta: 150€
Kurssin kesto: 4-8 h
Ilmoittautumiset: toimisto@kokkolangolf.fi

HUOM! Kaudelle 2024 Greencard kurssi + Täyspaketti (rajoittamaton pelioikeus) 400€

Kurssiaikataulun näet täältä

Valmistautumisvideo kurssille, ohjeita mm. golfkierrokselle.

Alkeiskursseja voidaan järjestää yksityisesti myös esim. työporukalle. Kysy lisää!

Jatkokurssit

Jatkokurssi on suunnattu seuratasoituksen omaaville pelaajille (hcp 18–54) jotka haluavat kehittää omaa peliään. Jatkokurssi on myös oiva tapa palata takaisin golfharrastuksen pariin. Kurssilla käydään läpi golfin perusasioita; käsiote, alkuasento, suuntaus, swingi sekä lähipelin eri osa-alueet. Kurssiin kuuluu myös 3-9 reikää peliopetusta kentällä. Kurssi hinta sisältää rangepallot, mailat kurssin ajan sekä opetuksen. Kurssille otetaan max. 5 henkilöä.

Kurssin hinta: 90€
Kurssin kesto: 6h

Lisätiedot ja varaukset:

SF PGA PRO Reijo Linna / 040-540 1691 / reijo.linna@kolumbus.fi

Yrityskurssit

Järjestämme myös yrityksille, yhteisöille, kaveriporukoille yms. räätälöityjä Golfkursseja.

Golfkurssin hinta : 100 € hlö/ minimi 10 henkilöä (sis. Alkeiskurssi sekä Green Card suoritus)
Kurssin jälkeen liittyminen seuraan–> Jäsenmaksu sekä Täyspaketti hintaan 300€ (rajaton pelioikeus)
HUOM! 16-22v Nuoret ja Opiskelijat – Täyspaketti 200€

Lisätiedot ja varaukset:

Reijo Linna 040-5401691 / reijo.linna@kolumbus.fi

Naisten Teema-illat

Teema-illoissa harjoitellaan golfin eri osa-alueita. Illan aikana harjoitellaan nimettyä teemaa yhdessä, erilaisin harjoituksin – niin perusasioita kuin myös vaikeampia ”trick shot”-lyöntejä. Teema-illat soveltuvat kaikille, jotka ovat halukkaita kehittämään omaa peliään, joko kokonaisvaltaisesti tai vain yhden osa-alueen osalta. Illan aikana on myös mahdollista esittää kysymyksiä omasta lyönnistä ja saada siihen harjoitusvinkkejä.

Hinta: 10 euroa/hlö
Kesto: 1h

Max. 5 hlö / tunti


Lisätiedot ja varaukset:

SF PGA PRO Reijo Linna / 040-540 1691 / reijo.linna@kolumbus.fi

Yksityistunnit

Kun haluat kehittää omaa peliäsi tai tiettyä osa-aluetta pelissäsi on yksityistunti tehokas ja kannattava valinta, tasosta riippumatta. Voit varata tunnin kertaluontoisesti tai useamman kerran sarjana. Yksityistunteja voi ottaa myös ystäväporukassa. Yksityistunnin keskiössä olet aina sinä ja sinun toiveesi. Apuvälineinä käytämme videointia.

Hinta: 50€ / 30€ / 20€
Kesto: 55min / 30min / 15min

Lisätiedot ja varaukset:

SF PGA PRO Reijo Linna / 040-540 1691 / reijo.linna@kolumbus.fi

Peliopetus

Kierrokselle otan 1-2 pelaajaa mukaan, ja opetus on henkilökohtaista. Peliopetuksessa käymme kentällä 9r kierroksen, jossa keskitymme pelinkehittämistä auttaviin tekijöihin; pelistrategia ->mailojen käyttö eritilanteissa-> suuntaus-> tiiaus yms.. Kentällä tulee myös usein vastaan esim. rinnelyönnit, haastavat chippi/lähestymislyönnit yms. Peliopetuskierros tehdään pelaajan/pelaajien tason mukaan. PRO pelaa mukana, tai on ilman mailoja, sen päättävät pelaaja/pelaajat kuinka he haluavat.

Kentällä tapahtuu paljon, kaikki olemme erilaisia pelaajia eritasoituksilla. Kuitenkin kaikki tiedostamme että rangella harjoitellaan lyöntiä, ja kentällä pelaamista, joten jos jokin mättää kentällä, varaa pelikierros, voin auttaa! =)

Hinta: 100€ / 1-2 hlöä
Kesto: 2 h

Lisätiedot ja varaukset:

SF PGA PRO Reijo Linna / 040-540 1691 / reijo.linna@kolumbus.fi

Green Card

Alkeiskurssin jälkeen on aika suorittaa golfin ”ajokortti” eli green card. Kortin suoritettuaan pelaaja voi liittyä golfseuran jäseneksi ja aloittaa golfin harrastamisen, aluksi tasoituksella 54.

Green cardin suorituksessa painotetaan pelaajan ymmärrystä pelin sujuvuudesta ja turvallisuudesta sekä kentän kunnioittamisesta. Sääntöjä ei tarvitse osata täydellisesti vaan riittää, että ymmärtää perusteet. Erillistä, lyöntitasoa mittaavaa koetta green cardia suorittavan pelaajan ei tarvitse nykyisin suorittaa.

Golfliiton teettämien tutkimusten mukaan valtaosa aloittelijoista pitää sekä alkeiskurssia että green cardin suorittamista positiivisena ja hyödyllisenä kokemuksena sekä hyvänä tapana tulla lajin pariin.

GREEN CARD –SUORITUKSESSA PELAAJAN TULISI:

PELAAJAN EI TARVITSE:

Talviharjoittelu aikuiset

Valittavanasi on erilaisia talviharjoittelupaketteja, joissa harjoitellaan ryhmissä. Ryhmät jaetaan tasoituksien mukaan. Yhteen ryhmään otetaan 3 hlöä (min. ja max.) Ryhmien harjoitusajat ovat vakiot, ja joka toisella kerralla PRO on mukana.

Lisäksi talven aikana on mahdollisuus ottaa kesän tapaan yksityistunteja Pron opetukseen. Yksittäisen tunnin hinta näkyy alla.

Ota yhteyttä talviharjoittelusta–> / reijo.linna@kolumbus.fi