Opetus

Kokkolan Golfin monipuolisesta kurssitarjonnasta ja opetuksesta löytyy jotakin niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin golfareille

Kokkolan Golfin opetuksesta vastaa Golf Pro Antti Linna. Opetustarjontaan kuuluu niin alkeis-, jatko- ja kertauskurssit, yksityisopetus, ryhmäopetus, teema-illat sekä TYKY-tilaisuudet. Lisäksi Antti vastaa seuramme juniorivalmennuksesta.

Alkeiskurssit

Alkeiskurssilla käydään monipuolisesti läpi golfin perusteet – niin lyöntitekniikkaa kuin lajiin kuuluvat säännöt ja etiketti. Kurssin aikana saat tiiviin katsauksen golfin perusasioihin ja pääset harjoittelemaan taitojasi myös golfkentällä. Kurssin päätteeksi suoritetaan green card. Green card on golfin ajokortti, joka kaikkien on suoritettava, jotta laji pysyy turvallisena ja sujuvana. Alkeiskursseja järjestetään läpi kesän, mutta suosittelemme osallistumaan kevään kursseille, jotta pääset nauttimaan lajista jo ensimmäisenä golfkesänäsi!

Kurssin hinta: 150€
Kurssin kesto: 4-8 h
Ilmoittautumiset: antti.linna@kokkolangolf.fi /+358 503294544

HUOM! Kaudelle 2021 Greencard kurssi + Täyspaketti (rajoittamaton pelioikeus) 300€

Kurssiaikataulun näet täältä

Alkeiskursseja voidaan järjestää yksityisesti myös esim. työporukalle. Kysy lisää!

Jatkokurssit

Jatkokurssi on suunnattu seuratasoituksen omaaville pelaajille (hcp 18–54) jotka haluavat kehittää omaa peliään. Jatkokurssi on myös oiva tapa palata takaisin golfharrastuksen pariin. Kurssilla käydään läpi golfin perusasioita; käsiote, alkuasento, suuntaus, swingi sekä lähipelin eri osa-alueet. Kurssiin kuuluu myös 3-9 reikää peliopetusta kentällä. Kurssi hinta sisältää rangepallot, mailat kurssin ajan sekä opetuksen. Kurssille otetaan max. 5 henkilöä.

Kurssin hinta: 90€
Kurssin kesto: 6h
Ilmoittautumiset: antti.linna@kokkolangolf.fi / +358503294544

Kurssiaikataulun näet täältä

Teema-illat

Teema-illoissa harjoitellaan golfin eri osa-alueita. Illan aikana harjoitellaan nimettyä teemaa yhdessä, erilaisin harjoituksin – niin perusasioita kuin myös vaikeampia ”trick shot”-lyöntejä. Teema-illat soveltuvat kaikille, jotka ovat halukkaita kehittämään omaa peliään, joko kokonaisvaltaisesti tai vain yhden osa-alueen osalta. Illan aikana on myös mahdollista esittää kysymyksiä omasta lyönnistä ja saada siihen harjoitusvinkkejä.

Hinta: 10 euroa/hlö
Kesto: 1h
Ilmoittautumiset: antti.linna@kokkolangolf.fi / +358503294544

Teema-illat löydät täältä

Yksityistunnit

Kun haluat kehittää omaa peliäsi tai tiettyä osa-aluetta pelissäsi on yksityistunti tehokas ja kannattava valinta, tasosta riippumatta. Voit varata tunnin kertaluontoisesti tai useamman kerran sarjana. Yksityistunteja voi ottaa myös ystäväporukassa. Yksityistunnin keskiössä olet aina sinä ja sinun toiveesi. Apuvälineinä käytämme videointia. Varaa yksityistunnit suoraan Antti Linnalta.

Hinta: 50€ / 30€ / 20€
Kesto: 55min / 30min / 15min

Peliopetus

Kierrokselle otan 1-2 pelaajaa mukaan, ja opetus on henkilökohtaista. Peliopetuksessa käymme kentällä 9r kierroksen, jossa keskitymme pelinkehittämistä auttaviin tekijöihin; pelistrategia ->mailojen käyttö eritilanteissa-> suuntaus-> tiiaus yms.. Kentällä tulee myös usein vastaan esim. rinnelyönnit, haastavat chippi/lähestymislyönnit yms. Peliopetuskierros tehdään pelaajan/pelaajien tason mukaan. PRO pelaa mukana, tai on ilman mailoja, sen päättävät pelaaja/pelaajat kuinka he haluavat.

Kentällä tapahtuu paljon, kaikki olemme erilaisia pelaajia eritasoituksilla. Kuitenkin kaikki tiedostamme että rangella harjoitellaan lyöntiä, ja kentällä pelaamista, joten jos jokin mättää kentällä, varaa pelikierros, voin auttaa! =)

Hinta: 100€ / 1-2 hlöä
Kesto: 2 h

Green Card

Alkeiskurssin jälkeen on aika suorittaa golfin ”ajokortti” eli green card. Kortin suoritettuaan pelaaja voi liittyä golfseuran jäseneksi ja aloittaa golfin harrastamisen, aluksi tasoituksella 54.

Green cardin suorituksessa painotetaan pelaajan ymmärrystä pelin sujuvuudesta ja turvallisuudesta sekä kentän kunnioittamisesta. Sääntöjä ei tarvitse osata täydellisesti vaan riittää, että ymmärtää perusteet. Erillistä, lyöntitasoa mittaavaa koetta green cardia suorittavan pelaajan ei tarvitse nykyisin suorittaa.

Golfliiton teettämien tutkimusten mukaan valtaosa aloittelijoista pitää sekä alkeiskurssia että green cardin suorittamista positiivisena ja hyödyllisenä kokemuksena sekä hyvänä tapana tulla lajin pariin.

GREEN CARD –SUORITUKSESSA PELAAJAN TULISI:

PELAAJAN EI TARVITSE:

Talviharjoittelu

Valittavanasi on erilaisia talviharjoittelupaketteja, joissa harjoitellaan ryhmissä. Ryhmät jaetaan tasoituksien mukaan. Yhteen ryhmään otetaan 3 hlöä (min. ja max.) Ryhmien harjoitusajat ovat vakiot, ja joka toisella kerralla PRO on mukana.

Lisäksi talven aikana on mahdollisuus ottaa kesän tapaan yksityistunteja Pron opetukseen. Yksittäisen tunnin hinta näkyy alla.

Talvitreenipaketti 1:  Hinta 150€ / hlö

paketti sis.

5x simulaattoritunti

5x opetustunti PRO (simulaattori+lyönnin kuvaus)

Talvitreenipaketti 2: Hinta 300€ / hlö

paketti sis.

12x simulaattoritunti

10x opetustunti PRO (simulaattori+lyönnin kuvaus)

Simulaattori hinnat:

PRO:n opetustunti simulaattorissa

40€/tunti Kokkolan Golfin jäsenille

55€/tunti muut

Ilman opetusta/PRO:ta:

15€/tunti  (avajaistarjous 10€/tunti vuoden 2020 loppuun asti)

Lisätietoa sekä ilmoittautumiset:

Golf Pro Antti Linna / antti.linna@kokkolangolf.fi

Golfmatkat

www.linnamatkat.fi