ProShop

KoG:n ProShopista saat kaiken tarvittavan golfin harrastamiseen.

ProShop palvelut tuottaa Birdieman Oy:n Anssi Rantanen ja Minna Päivärinta.

Anssi tulee käymään kesäaikana viikoittain Kokkolassa mukanaan eri mailamerkkien fittauskalusto ja Trackman analysaattori. Päiväksi on muotoutunut torstai ja fittauksiin voi tehdä ajanvarauksen soittamalla Anssille 050 5540363. Fittausmaksu tullaan hyvittämään täysimääräisesti mailaostojen yhteydessä.  Lisäksi eri mailamerkkien demokiertueet tullaan järjestämään Kokkolan Golfissa ajanvarauksella koronatilanteen vuoksi. Näistä tullaan tiedottamaan tarkemmin lähempänä ajankohtaa. Kesäkuun aikana meidän oma fittausaikataulu muuttuu demokiertueiden takia, seuraa kentän ajankohtaista ilmoittelua.

Edustamme golfalan päämerkkejä.
Mailapuolelta meillä ovat edustettuina mm. Titleist, Callaway, TaylorMade, Ping, Mizuno, Cobra, Srixon, Cleveland, Wilson, Envroll, ScottyCameron, Odyssey.
Golfmalliston vaate- ja kenkämerkkejä ovat mm. FootJoy, Ecco, Adidas, Puma, Chervo, Alberto, Cross, Greenlamb.

Mailojen huolto onnistuu vuosien kokemuksella ja myös ulkomailta hankitulla ammattitaidolla. Varren ja  grippien vaihdot sekä esim. lapojen lyöntikulmien säädöt onnistuvat hyvin.

Viikoittain torstaisin grippien vaihto onnistuu myös Kokkolassa kun Anssi on paikanpäällä, sovi tähänkin aika itsellesi numerosta 050 5540363.

Birdieman Oy on perustettu vuonna 2006 ja kivijalkaliike löytyy Seinäjoelta.

Seinäjoen myymälän aukioloajat talvikaudella

Avoinna:

Ma       suljettu

Ti-Pe   10.00 – 17.00
La        10.00 – 14.00

Yhteystiedot

Tuottajankuja 1
60100 Seinäjoki
P. 050 5540363 / 050 3715888
www.birdieman.fi

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

Yrittäjät
Minna Päivärinta ja Anssi Rantanen
Birdieman Oy