Kilpailuinfo

Yleistä tietoa kilpailemisesta

Kokkolan Golfin yleisiä kilpailuohjeita 2024

Yleistä

Yksityiskohtaiset tiedot kilpailuista löytyvät seuran ilmoitustaululta ja internet-sivuilta kilpailukalenterista.

Osanotto-oikeus

Avoimiin kilpailuihin voivat osallistua kaikki Kokkolan Golfin ja Suomen Golfliiton jäsenet, joilla on virallinen tasoitus. Myös ulkomaalaisilla on osanotto-oikeus.

Tasoitusrajoitukset

Mahdolliset tasoitusrajoitukset on mainittu kilpailukutsussa. Korkein tuloslaskennassa huomioon otettava tasoitus on 36 ellei toisin mainita.

Ilmoittautuminen

  • Kilpailuihin ilmoittaudutaan sähköisesti NexGolfin kautta tai puhelimitse Caddiemasterille.
  • Viikonlopun kilpailujen ilmoittautumisaika päättyy torstaina klo 12.00.
  • Lähdöt arvotaan torstaina klo 18 mennessä, minkä jälkeen niitä voi tiedustella caddiemasterilta.
  • Lähtöajat löytyvät myös seuran kotisivuilta sekä seuran ilmoitustaululta. Lähtöaikatoivomukset otetaan huomioon mahdollisuuksien mukaan. Arkipäivinä pidettäviin kilpailuihin ilmoittaudutaan caddiemasterille ellei kilpailukutsussa ole toisin mainittu.
  • Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuminen on sitova eikä sitä ilman lääkärintodistusta voi perua. Peruuttamattomista tai ilman pätevää syytä peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan täysi kilpailumaksu.

Jälki-ilmoittautumiset

Maksut

Sääntöjä

Yli 70-vuotiaiden seniorimiesten oikeus pelata punaisilta tiiltä

Yli 70 vuotiaat seniorimiehet ovat oikeutettuja pelaamaan klubikilpailuissa punaiselta tiiltä. Oikeus koskee ainoastaan tasoituksellisia yksilökilpailuija, ei scramblea tai muita joukkuekilpailuja. Punaisilta tiiltä pelatessaan he eivät kuitenkaan voi osallistua erikoiskilpailuihin (lähimmäksi lippua, pisin drive jne.) He eivät myöskään voi osallistua SCR-sarjaan. Mikäli seniorimies haluaa pelata punaiselta tiiltä, tulee hänen ilmoittaa asiasta kilpailuun ilmoittautumisen yhteydessä.

Tasatulokset

Tasatulokset ratkaistaan Scr-sarjassa matemaattisesti ja Hcp-sarjassa tasoituksen perusteella (pienempi tasoitus voittaa).

Palkintojenjako

  • Palkintojenjako on useimmiten heti kilpailun jälkeen.
  • Kilpailussa palkinnoille päässeiden odotetaan osallistuvan palkintojenjakotilaisuuteen.
  • Vain aktiivisen EGA-tasoituksen omaavat pelaajat voivat lunastaa palkintoja klubikisoista. Osallistua saa normaalisti, mutta palkintoja jaetaan vain EGA-tasoituksen omaaville. Jokaisen pelaajan omalle vastuulla on tarkistaa, onko itsellä aktiivinen EGA-tasoitus. Aktiivinen tasoitus päivittyy automaattisesti järjestelmään, kun on pelannut vähintään neljä (4) tasoituskierrosta.

Palkintojen verotus

Verottajan ohjeen mukaan Kokkolan Golf ry ilmoittaa yli 100€ arvoiset palkinnot verottajalle. Kokkolan Golf ei vastaa voittajille mahdollisesti tulevista veroista

Auton käyttö

Sisäiset kilpailut

Golfauton käyttö on seuran sisäisissä kilpailuissa tai sponsorikilpailuissa sallittu kilpailuvuonna 70 vuotta täyttäneiltä/täyttäviltä.

Mestaruuskilpailut

Golfauton käyttö on kielletty. Poikkeus: Auton käyttö sallittu kilpailuvuonna 70 vuotta täyttäneiltä/täyttäviltä.

Kaikissa kilpailuissa

Auton käyttö on sallittu myös kilpailun tuomarin hyväksymän lääkärintodistuksen perusteella.

Auton käyttö kilpailun aikana on tarkoitettu/sallittu vain käyttöön oikeuttavien pelaajien käyttöön.

Kilpailu ja alkoholi

Alkoholin käyttö kentällä on ehdottomasti kielletty. Kilpailun johtajalla, tuomarilla, valvojalla tai kilpailutoimikunnan jäsenellä on oikeus poistaa kilpailija kilpailusta, mikäli hän on silminnähden alkoholin vaikutuksen alainen tai aiheuttaa häiriötä muille pelaajille

Tulosseuranta

Kilpailujen livescoring löytyy osoitteesta kog.nexgolf.fi/kog/livescoring.nxg

Tuomarin puhelinnumero:

044-2767906