Kilpailut ja tapahtumat

Toimikunnan puheenjohtaja on Petri Kaustinen ja toimikunnan muut jäsenet ovat Petter Lillvik, Laila Myntti, Ville Hassinen ja Pekka Maunumäki

Toimikunnan jäsenten yhteystiedot ovat:

Vuoden 2021 toimintasuunnitelma:

Korona haittasi ja muutti suunniteltua kilpailukautta 2020

Vuoden 2021 kilpailukalenterin teko on jo aloitettu. Tavoitteena on, että kalenteri on valmis ja näkyvillä huhtikuun loppuun mennessä.

Perusperiaatteena säilyy edelleen, että viikonloppuisin on pääosin vain yksi kilpailu.

Tuomaritoimintaa organisoidaan siten, että rasite jakautuu mahdollisimman suurelle määrälle tuomarikortin omaavia. Tätä tarkoitusta tukemaan keväällä järjestetään tuomarikurssi.

Haetaan valtakunnallisia kilpailuja tuleville vuosille.

Lähtöpaikan vaihtuminen vuoroviikoin on kentänhoidollisesti haastavaa. Paras ratkaisu olisi, että lahtö tapahtuisi aina tee 1:ltä. Tutkitaan mahdollisuus saada Nexgolfiin ominaisuus, jonka avulla voisi varata lähtöjä kentän takaosalle tilanteissa, joissa ryhmä tai osa ryhmää pelaa vain 9 reikää.

Alla listattuna keskeiset tavoitteet kaudelle 2021.

Järjestetään kauden aikana muutama terassimusiikkitilaisuus kohderyhmänä omien jäsenten lisäksi ie golfia pelaavat

Kentän paalutuksesta vastaavat kilpailutoimikunnan valtuuttamina Aarni Tervonen ja Petri Kaustinen (konsultoiden kenttämestarin kanssa).

Seuran tasoituksista vastaavat kilpailutoimikunnan valtuuttamina Petri Kaustinen, Mikko Yli-ojanperä ja Henrik Lillhonga.

Uloslyöntipaikkojen tiimerkeistä vastaa arkisin Jorma Nikkanen ja viikonloppuisin kilpailuiden tuomarit.