Kilpailut ja tapahtumat

Toimikunnan puheenjohtaja on Petri Kaustinen ja toimikunnan muut jäsenet ovat Antti Linna, ja Pekka Maunumäki

Toimikunnan jäsenten yhteystiedot ovat:

Vuoden 2024 toimintasuunnitelma:

Tulevalla kaudella tullaan keskittymään erityisesti kilpailukalenterin aikaiseen julkaisemiseen ja infojen sisällön edelleen parantamiseen sekä kilpailuiden laadun ja kiinnostavuuden nostamiseen erityisesti uusien jäsenten osalta. Tapahtumien puolesta pyritään lisäämään jäsenistöä kiinnostavia yhteisiä tapahtumia, esimerkiksi yhdistämällä kilpailuihin iltatapahtumia, joissa jäsenistö voi viettää rentoa yhdessäoloa.

Kilpailukalenterin runko pyritään julkaisemaan hyvissä ajoin ennen kauden alkamista. Lisäksi pyrimme jatkamaan ja lisäämään yhteistyötä lähiseurojen kanssa, jotta saamme aikaiseksi lisää mahdollisuuksia kilpailla edulliseen hintaan lähikentillä kuin myös lisäämme vieraspelaajien kiinnostusta meillä järjestettäviä kilpailuita kohtaan. Tällä pyritään myös vapauttamaan viikonlopun pelipäiviä ei-kilpailevien jäsenten pelaamisen mahdollistamiseksi. Kilpailupäivien osalta pyritään lisäksi edelleen parantamaan lähtöaikojen avaamista muille pelaajille mahdollisuuksien mukaan.

Kilpailuiden laatuun tullaan edelleen kiinnittämään huomiota. Tavoitteena on järjestää laadukkaita kilpailuja, jotka kiinnostavat jäsenistöä ja saada näin aktivoitua myös uusia jäseniä ja kauemmin pelanneita ei-kilpailevia jäseniä.

Tuomari- ja startteritoimintaan pyritään löytämään uusia henkilöitä mukaan, jotta kilpailuihin saadaan tuomarit ja nyt pyritään palaamaan myös osittain starttereiden käyttöön mahdollisuuksien mukaan.

Talvigolf tulee jatkamaan toimintaansa samoilla periaatteilla ja suorituspaikoilla kuin aikaisempina vuosina mahdollistaen innokkaille jäsenille ulkoilun lajin parissa myös varsinaisen kauden ulkopuolella. Kenttä rakennetaan ja pelit aloitetaan välittömästi kelin sen mahdollistaessa.