Naistoimikunta tiedottaa

Iloisin mielin tiedotamme, että Golfkausi 2022 on avattu.  

Naisten TAPAHTUMAKALENTERI 2022 löytyy Kog naistoiminnan sivuilta, facebookista (KoG Naiset) ja klubin ilmoitustaululta.

Naisten kesäkauden avajaiset on ti 17.5 klo 17.00. Ohjelmassa on Wilsonin edustajan tuote- ja fittausesittelyä sekä kahvittelua ja tulevan kauden esittelyä. Proshoppimme uusi yrittäjä Thomas Grahn järjestää tuotetarjouksia ja osallistujien kesken arvotaan tusina Wilson Duo Soft Lady palloja. Suunniteltu opetussessio rangella siirretään myöhempään ajankohtaan. Tervetuloa kauden avajaisiin, ilmoittaudu Nexgolfiin tai caddielle ma 16.5 klo 12.00 mennessä.

Valmentaja/Pro järjestää läpi kesän naisille opetus-/teematunteja, joista tulee ilmoitukset nexgolfiin ja myös facebookiin sekä ilmoitustaululle. 

Naisten pukuhuoneen seinällä on perinteiseen tapaan BIRDIEPUU, johon birdielinnun voi laittaa tehtyään birdien. Kauden päättäjäisissä arvotaan birdien tehneiden kesken palkintoja sekä palkitaan eniten birdietä tehnyt pelaaja.  Yritetään saada puu mahdollisimman täyteen lintuja, viime vuonna oli lähes 200 lintua. 

Naisten sääntöilta on ke 8.6 klo 18.00. Koulutus on osallistujille ilmainen ja kestää n.  1 1/2 h kentällä käytännön esimerkein. Sääntöjen tietämys helpottaa ja auttaa peliäsi, osaat käyttää säännöt hyödyksi esim vapautumistilanteissa.

Vuosikymmeniä ollut viikottainen 9 reiän viinikisa jätetään tänä vuonna tauolle. To 2.6 ja to 9.6 klo 16.00 alkaen varataan naisille tiiausaikoja  naisten rentoa peli-iltaa varten. Jos olet pelikaveria vailla tai hiljan golfin aloittanut ja haluat peliseuraa sekä tutustua toisiin naispelaajiin ilmoittaudu ilmoitustaululla olevaan listaan tai caddielle. 

Leikkimielisiä kisailuja on myös koko kauden. Pariscramble 2 kertaa, jossa kokeneempi ja vähemmän kokenut pelaaja pelaavat parina 9 reikää. Tämä on mukava pelimuoto aloitella kisailua ja tutustua toisiin pelaajiin.

Leikkimielinen ”Rusinat pullasta” kisa on myös 2 kertaa ja on ollut aiempina vuosina suosittu. Kisassa voi muutaman väylän (jopa 9 väylää) pelata mokaillen, koska vain 9 parhaan reiän tulokset huomioidaan tuloksissa.

Useiden pelaajien toiveesta uutena pelinä on sovellettu  1 hengen scramble (pb), jossa tietyn lyöntimäärän saa uusia. Sovellettu 1 hengen scramble 9 r ke 3.8 ja ke 31.8 klo 16.30 alkaen 2 hengen lähtöryhmissä, lyönnin saa uusia kaikkialla muualla paitsi ei greenillä. Peliä on jatkettava uusitulla lyönnillä. Uusittavien lyöntien määrä on korkeintaan ½ slopesta (esim. slope 14–> saa uusia 7 lyöntiä, slope 20-> saa uusia10 lyöntiä, slope 23->12, 25->13, slope 36->18 jne). 

Muistetaan myös Naisten Pankki Open 2022, Golfaa Naisille ammatti hyväntekeväisyyskisa su 12.6. Kisa on tarkoitettu kaikille eikä vain naisille (kisan nimi johtaa harhaan), pelimuotona pariscramble ja palkintona voittajille jatkokisa jossain Etelä- Suomessa ja sieltä taas voittajapari jatkoon ulkomaan matkalle.

Kauden odotetuin ja hauskin kisa on Kaarlen Naistenhakukisa la 23.7 ja teemana Beach Party.

Kisailusta tykkääville on joka viikonloppu erilaisia kisoja, joissa on erikseen myös naisten sarjoja ja joissakin paras nainen palkitaan.

Erityisesti toivomme naisten osallistuvan perinteisiin kaupunkiotteluihin, Kokkola-Pietarsaari kaupunkiottelu 29.5, Kokkola-Oulu kaupunkiottelu 11.6, Oulu-Kokkola 6.8 ja Pietarsaari-Kokkola 3.9. 

Golfliiton järjestämät Haastekisat Naisille alkavat 1.6. Näistä tiedotamme erikseen toukokuun lopulla.

Tervetuloa tapahtumiin ja kisoihin. Naistoimikunta