Senioreiden golfkesä käynnistyy

Uusi kausi on taas alkamassa. Lauantaina 14.5. on kauden avajaiskisa, jossa senioreilla on oma sarjansa 60+. Erillistä senioreiden avajaiskisaa ei järjestetä. Ilmoittautuminen on auki.

Maanantaina 16.5 alkavat senioreiden 9r viikkokisat, jotka jatkuvat 12.9 .asti. Sponsorina on taas Sällskapsklubben. Parissa 18r kisassa kesän aikana on senioreilla oma 60+ sarja (Lybäck ja Euromaster)

Senioreiden AlueTour alkaa Ruuhikoskella 16.6., jatkuu Ähtärissä 14.7.. Aluefinaali pelataan meillä 4.8. Toivomme runsasta osanottoa.

Kauden suurin seniorikisa eli Viiden Seuran Tour alkaa Pietarsaaressa 7.6., meidän osakilpailumme on 7.7.. Nivalaan ja Lappajärvelle järjestetään yhteiskuljetukset.

Tämän kauden seuraotteluista Kuortane ja Raahentienoo ovat meillä, Kuortane jo 3.6. Kolmiottelu EPG-VaG-KoG on tänä vuonna Ruuhikoskella heinäkuussa.

Senioreiden reikäpelin lohkovaihe pelataan kesä-elokuussa. Kisaan voivat osallistua sekä miehet, että naiset. Jos naisia ilmoittautuu vähintään 8, järjestetään heille oma sarja. Muutoin kaikki pelaavat samassa sarjassa. Finaali järjestetään 11.9.

Perinteinen Senioreiden sekahaku pelataan 1.9. Kisan pituus tänä vuonna on 9r, joten mukaan mahtuu rajallinen määrä joukkueita.

Kesän aikana järjestetään myös pari vähemmän muodollista tapahtumaa, joista ilmoitetaan myöhemmin.

Kauden Päätöskisa järjestetään 19.9. Tapahtuman yhteydessä palkitaan kauden aikana kunnostautuneita senioreita ja nautitaan hyvästä ruuasta ja juomasta.

Toivomme kaikille hyvää ja aktiivista golfkesää.

KoG senioritoimikunta