Senioreiden kausi päätökseen, lähes

Tämä artikkeli tulee vähän myöhässä, mutta parempi niin kuin ei ollenkaan. Kausi saatiin päätökseen 19.9.22, jolloin pelattiin perinteinen 9r päätöskisa ja jaettiin palkintoja kauden kisoista.

Seniorimaanantain palkitut ovat: Aktiivisin Sisko Ahlstrand. Hän pelasi joka kisan eli 18. Paras viiden kierroksen keskiarvo naiset Inga Hyyppä 20,2 ja miehet Eero Eskola 21,0. Kaikkiaan suorituksia oli 335 kpl.

Reikäpelifinaali pelattiin 11.9.22 ja tiukkaa oli, kuten aina. Voittaja ratkaistiin chippi-lyönnillä ja sen voitti Ari Junkala, toinen oli Aarni Tervonen. Kolmanneksi sijoittui Keijo Myllymäki ja neljäs oli Topi Lassila.

Senioreiden Seniori kiertopalkinnon sai Taisto Lahtinen, joka 92-vuoden iässä vielä pelaa useita kertoja viikossa, kävellen!

Päätöskisän 9r Best Ball kisan voitti pari Seppälä/Seppälä 24 pist, toinen oli samalla pistemäärällä Junkala/Keskikuru ja kolmas edelleen samalla pistemäärällä Mommo/Airaksinen. Tosi tasaista.

Seuraotteluita pelattiin useita, kuten tavallisesti. Kotona Kuortane ja Siikajoki, jotka molemmat voitimme. Ruuhikoskella EPG-VaG-KoG, jossa tulimme toiseksi. Viiden seuran Tourissa olimme kolmas. Pietarsaari voitti, Onnea!

Senioreiden AlueTour finaali oli meillä, osallistujia lähes 100. Muutenkin kauden suurimmat kisat ovat useimmiten seniorikisoja.

Ensi kauden suunnittelu lähtee heti käyntiin. Ideat ovat enemmän kuin tervetulleita, koska uusia senioreita tarvitaan mukaan aktiiviseen kilpailutoimintaan.

Se ”lähes”, mikä otsikossa oli on Senioreiden oma Kinkku kisa. Se pelataan keskiviikkona 5.10, klo 11:00 lähtien väliaika lähtönä ja kahden hengen scramble-kisana. Voittajaparille kinkut. Kisa tulee kilpailukalenteriin lähipäivinä. Laita heti kalenteriin!.

Lopuksi. Kiitos Kälille hyvin johdetusta synttärilaulusta ja kaikille niille, jotka siihen yhtyivät. Olen tosi otettu. Kiitos kaikille tästä kaudesta. Ensi vuonna jatketaan ja yritetään kehittää jotain uutta ja mielenkiintoista.