Seuratiedote 1 2022

On huhtikuun alku. Ulos katsoessa ei ole vielä kevät. Vuodet eivät ole veljeksiä. Kevättä varjostaa myös tapahtumat Ukrainassa. Antakaamme heille kaikki tukemme. Kevättä varjostaa myös pitkäaikaisen jäsenemme Laila Myntin poismeno. Kaikki tukemme omaisille.

Väylillä on vielä paljon lunta ja sen alla jäätäkin ja tilanne on koko Suomessa sama. Pelaamisen alku viivästyy. Meillä on muovitettu talven yli kaikki greenit  toisen kerran ja nyt näemme, miten talvehtiminen onnistuu kyseisellä menetelmällä tällaisen lumimäärän jälkeen.

Edellisen tiedotteen jälkeen on tapahtunut monenlaista. Tässä kooste:

  • Vuosikokouksessa päätetyt hankinnat on suoritettu tai ovat työn alla.
  • Uudeksi palvelupäälliköksi/seurakoordinaattoriksi valittiin Antti Linna ja uudeksi valmentajaksi valittiin seuran oma kasvatti Mathias Nisula. Myös caddiemasterit ja kenttähenkilökunta on valittu ja kokin hakukin edistyy.
  • Väylien 1, 8 ja 9 lammet on siistitty ja työ jatkuu ensi syksynä muitten lampien osalta. Myös väylän 10 miesten uloslyöntipaikan kunnostus siirtyy ensi syksylle samoin väylän 11 loppupään muotoilu.
  • Kastelujärjestelmäinvestoinnin valmistelu etenee. Tavoitteena on, että aloitus olisi kauden loppupuolella kuitenkin ennen pakkasia ja routaa. Tätä varten pidetään ylimääräinen vuosikokous jossain vaiheessa kautta.
  •  Yksi tulevan kauden muutos on vihreistä muoviroskapöntöistä luopuminen. Siirrymme nykyaikaan ja meille tulee kentälle kolme keräyspistettä lajittelumahdollisuuksin.

Olimme toisen kerran peräkkäin ehdolla vuoden golfseuraksi. Taaskaan valinta ei osunut meihin. Aina ei voittaa, mutta on hienoa huomata, että tekemäämme työtä arvostetaan.

Joka toinen vuosi tehtävän golfkenttien rankingin tulokset julkaistiin. Olimme sijalla 75. Parannusta toki 18 sijaa. Ranking on kenttäpainotteinen. Muikkarit tulivat klubitalosta ja ravintolapalveluista. Näihin kumpaankin oli jo olemassa toimenpiteet ja ne on toteutettu. Olimme kuitenkin lähialueiden kentistä 4. sijalla Kalajoen, Järviseudun ja Ruuhikosken jälkeen. Kuitenkin sijoitus hieman ihmetyttää, koska players first kyselyssä olimme kenttäarvostelussa sijalla 21. Kyselyajankohta on varmaan yksi vaikuttava tekijä.

Talous on tilikauden kuuden ensimmäisen kuukauden aikana toteutunut suunnitellusti. Strategiatyötä on edistetty. Seura järjestääkin 27.4 klo 18.00 keskustelutilaisuuden, jossa käydään läpi strategiaa ja tulevaisuuden suunnitelmia ja investointeja. Paikka on Hilla-Groupin kokoustilat Rantakatu 10 (käynti Sepon Kullan viereisestä portista sisäpihalle). Tervetuloa.

Kevään ensimmäisiä aloittelijakursseja on jo varattu täyteen. Hienoa. Junioreille 7-12 v on suunnitteilla harjoitusleiri Kuortaneella heti koulujen päätyttyä 6.-8.6. Ilmoittautumiset ja tiedustelut Antti Linnalle antti.linna@kokkolangolf.fi tai 050 329 4544. Leirin tiedot www.kuortane.com/golfleiri.html

Rohkeasti mukaan. Tässä tärkeimmät terveiset.

Krister Höglund puheenjohtaja