Talvigolf 2022-2023

Talvigolf on jälleen avattu ja se löytyy tänä vuonna lähipelialueen kupeesta! Kuusi par 3 väylää antavat hyvän harjoittelualueen talven ajaksi, mutta myös hauskan golfkokemuksen.


Talvigolfkenttä on vapaasti käytössä ja kaikki ovat tervetulleita pelamaan! Ota mukaan myös grillimakkarat ja termos kahvit, sillä talvigolfilla on myös nuotiopaikka nimeltään ravintola prezzu jossa voit pitää evästaukoa pelien jälkeen tai välissä! Mukana järjestämässä kilpailutoimikunta yhteistyössä talkootoiminnan kanssa ja Kokkolan Golf
Itsenäisyyspäivänä pyörähtää käyntiin PREZZU TALVIGOLF OPEN 2022-2023. Kisaa pelataan kerran viikossa ja säiden salliessa koko talvi. Pääsääntöisesti kunkin viikon kisapäivä on lauantai klo 10:00. Jokaisen viisi parasta kisaa lisätään lopputulokseen. 
Kisa on HCP- lyöntipeli 1/6-tasoituksin (tilanne 6.12.2022). Prezzu-direktoraatti varaa oikeuden tarkistaa tarvittaessa tasoituksia kisan edetessä. 


Viikkokisojen lisäksi järjestetään myös muita tapahtumia esim. Kaamospallo-kisan, joka pelataan pariscramblena. Näistä tiedotetaan erikseen.


Kaikki tervetulleita pelaamaan!

–>Talvigolf infoa ja säännöt<–