Venetsialais Scramble By Golfin 2022

Tänä vuonna on huikea määrä joukkueita Perinteisessä Venetsia Golfissa. Jotta saamme lähes kaikki toiveet parhaiten toteutettua, aikaistimme väliaikalähdöt alkaen klo 08:00.

–>Venetsia Golfin Lähtölista<–

Lauantain infoa:

Väliaikalähdöt klo 08:00 alkaen

Pelimuoto: PariScramble (2 pelaajaa / Joukkue)

Scramble

  • Scramble on joukkuekilpailu, joka pelataan 2,3 tai 4 pelaajan joukkuein.
  • Ryhmän tasoitus joukkueen koon mukaisesti joko 25 %, 15 % tai 10 %, joka lasketaan joukkuueen yhteenlasketusta slope tasoituksesta. Joukkueen tasoitus ei voi kuitenkaan olla suurempi kuin joukkueen parhaan pelaajan tasoitus.
  • Kilpailu voidaan pelata joko pistebogeyna tai lyöntipelinä. (VenetsiaGolf Lyöntipeli)
  • Pelissä joukkueen kaikki pelaajat avaavat ja joukkue valitsee pallon, jolla se haluaa jatkaa. Pallon paikka merkitään pallon viereen ja jatkolyönnit suoritetaan vapaassa järjestyksessä. Joukkueen pelaajat pudottavat pallonsa mahdollisimman lähelle merkittyä kohtaa, ei kuitenkaan kauemmaksi kuin mailanmitan päähän eikä lähemmäksi lippua ja suorittavat omat lyöntinsä. Jatkolyöntejä suorittavien henkilöiden on pudotettava pallo kaikkialla pelialueella. Mikäli peliä jatketaan esteestä (vesi- tai hiekkaeste), on jatkolyöntejä suorittavien henkilöiden asetettava pallo mahdollisimman lähelle merkittyä kohtaa.
  • Pelaaja voi pelata lyhyen (n. gripin mitta) putin reikään, vaikka joukkueen toinen pelaaja ei olisi vielä lyönyt omaa lyöntiänsä. Tämän jälkeen joukkueen toinen pelaaja pelaa palloaan normaalisti. Parempi tulos jää voimaan. (Tämän menettelyn tavoitteena on pelin nopeuttaminen).
  • Jatkossa valitaan jälleen pelattava pallo ja sama menetelmä jatkuu aina reikään saakka.
  • Jos siirtosääntö on voimassa, kaikki pelaajat asettavat pallonsa valitun pallon kohdalle niillä alueilla mitä siirtosääntö koskee. HUOM! SIIRTOSÄÄNTÖ EI OLE TÄLLÄ HETKELLÄ VOIMASSA!
  • Viheriöillä jatkolyöntejä suorittavien henkilöiden on asetettava pallo valitun pallon alkuperäiselle paikalle.  Viheriöllä ryhmän muut jäsenet eivät saa seisoa puttilinjalla pelaajan putatessa.

Jos kilpailun aikana tulee sääntöongelmia, voit aina soittaa Tuomarille numeroon: 044-2767906

Kilpailun aikana Klubilla on myynnissä Grillimakkaraa (2€/kpl) suoraan Grillistä.

Kilpailun jälkeen kaikille kilpailijoille tarjolla maittava ruokailu By Chef Hannu Ritola (SweetChili KookosKanaa, Riisi ja Salaatti)HUOM! Kisan jälkeinen ruokailu sisältyy kisamaksuun.

Palkintojen jako heti kilpailun jälkeen klubilla. n. klo 19.00-20.00 (aika tarkentuu kisan kuluessa, päivitämme sen tähän)

Somepäivitykset: #golfin.fi #kokkolangolf