Aloittelija Scramble

Tervehdys kaikki Green Cardin suorittajat sekä aloittelevat Golffarit.

Golf on laji, joka vaatii jatkuvaa harjoittelua ja pelaamista. Varmistaaksemme pelisi nautittavuuden jatkossa, kutsumme Sinut yhteiseen aloittelijoiden peli-iltaan Sunnuntaina 3.9.2023 klo 14.30 alkaen. Pelaamme leikkimielisen Scramble kilpailun. Joukkueen yksi pelaaja on seuran edustaja (kummi) ja kaksi pelaajaa aloittelevia.

Esimerkki: Joukkueen kaikki jäsenet lyövät aloituslyönnin, jonka jälkeen jäsenet keskenään valitsevat parhaan/sopivimman pallon, josta taas kaikki joukkueen jäsenet jatkavat, ja näin pelataan reikään asti.

Osallistumisoikeus kaikilla joiden tasoitus on 36-54 tai ovat suorittaneet green cardin lähivuosina Kokkolan Golfissa, tasoituksesta tai nykyisestä jäsenseurasta riippumatta. Kilpailun jälkeen kokoonnumme lähipelialueen nuotiolle pienen iltapalan merkeissä. Haluamme kuulla, mitä sinä odotat seuralta loppukaudesta ja tulevina vuosina. Haluamme myös kuulla valmiuttasi osallistua talviharjoitteluun ja myös muihin aktiviteetteihin seuran puolelta. Samalla tutustut muihin aloitteleviin pelaajiin ja mahdollisesti löydät uusia pelikavereita.

Ohjelma: 

Klo 15.00 Väliaikalähdöt 3hlön ryhmissä - 10 minuutin välein - pelaamme 9 reiän kierroksen joka kestää n. 2 tuntia.
Ennen omaa lähtöaikaa kannattaa käydä rangella muutama lyönti lyömässä =)
Kierroksen jälkeen (ensimmäinen ryhmä) n. klo 17.00 --> Makkaranpaistoa sekä "verkostoitumista" Kokkolan Golfin mukavaan yhteisöön =)

Nyt kaikki mukaan, ilmoittautumiset caddie@kokkolangolf.fi tai Nexgolf, La 1.9.2023 12:00 mennessä