Kapteenin kynästä

Hyvät Kokkolan Golfin jäsenet! 

# Kokonaisvaltainen pelikokemus Suomen kauneimmalla puistokentällä 

Viime viikonlopun odotetussa ja suositussa Naistenhaku-kisassa saatiin kuulla erittäin mukavaa palautetta voittajajoukkueen kapteenilta. Hän ylisti kenttäämme, kehui greenejä erinomaiseksi ja kehotti meitä olemaan ylpeä kentästämme. Vieraspelaajien palaute on äärimmäisen tärkeää nykytilanteen kartoittamisessa. Ne, jotka pelaavat myös vieraskentillä, huomaavat meidän kentän kauneuden ja hyväkuntoisuuden sekä hyvän palvelun merkityksen pelikokemuksessa.

Kokonaisvaltainen pelikokemus on kokonaisuus, jossa huomioidaan harjoitusalueet, pysäköintipaikat, väylien välillä tapahtuvat siirtymät sekä kaikki vuorovaikutustilanteet klubirakennukssa, terassilla ja kentällä ym. 

Kokonaisvaltaisen pelikokemukseen pääsevät vaikuttamaan Kokkolan golfin alueella työskentelevät henkilöt ja jäsenistö. Hyvää palautetta on tullut molemmin puolin kenttähenkilökunnan työskentelystä ja pelaamisen sujuvuudesta kesken kentänhoidon. Kenttää hoidetaan joka päivä, joten pelin sujuvuus on tärkeää. Valvojat ovat saaneet hyvää palautetta vieraspelaajien ohjaamisesta ja yleensäkin pelin sujuvuuden seuraamisesta ja turvallisuusasioiden huomioimisesta. Olemme hienosti myös ottaneet käyttöön par 3 väylien tiiauspaikoilla lyöntijälkien paikkaamisen hiekkasiemenseoksella.  

Väylien 10 – 11 ja 5 – 6 olevat roskien keräysastiat ovat olleet kiitettävästi täynnä, joten tuokin viime vuonna tullut uusi käytäntö saatiin jouhevasti käyttöön.

Meidän lähipelialue on myös huippukunnossa. Pidetään siitä samoin huolta kuin kentälläkin: korjataan lyöntijäljet, siivotaan bunkkerit ja korjataan alastulojäljet greeneillä. 

#Kokkolan Golf mahdollistaa liikunnallisen elämäntavan kaikenikäisille hyvässä seurassa 

Hyvässä seurassa liikkuminen ja pelaaminen on moniulotteinen ilmaisu. Vastuullinen ja asiallinen, toiset huomioonottava toiminta mahdollistaa jokaisen viihtyvyyden Kokkolan golfin ympäristössä.  

Jokainen jäsen voi viedä kentän erinomaisuutta eteenpäin omilla kanavillaan. Palaute on kehittämisen edellytys ja sitä kerätään mm. pelaaja ensin teetettävillä kyselyillä pari kertaa vuodessa. Palautteessa arvostetaan myös sitä, että se kulkeutuu oikean tahon kuuluville, jotta siihen voidaan reagoida. 

#Avoin & osallistava 

#Tasavertaisuus 

#Rohkeus kehittää ja uudistaa 

#Kestävä tulevaisuus 

Iloisia aikoja ja kokonaisvaltaisia pelikokemuksia toivottaen loppukaudelle! 

Harri Kangasniemi 

Kapteeni