Kapteenin palsta 1/2023

Hyvät Kokkolan Golfin jäsenet! 

Seurassamme on reilun vuoden ajan työstetty uutta strategiaa. Strategiatyöhön liittyy luonnollisesti arvojen pohdiskelu, visiointi ja tietysti perustehtävän kirkastaminen. Tulevaisuuden näkymä mahdollistaa kehittämisen ja toiminnan suunnittelun kauaskantoisesti. 

Kokkolan Golf ry:n olemassaolon tarkoitus on tarjota jäsenilleen mahdollisuus pelata golfia kohtuullisin kustannuksin hyväkuntoisella kentällä, tukea liikunnallista elämäntapaa kaikenikäisille ja turvata nuorille turvallinen ympäristö harrastaa. 

Kenttämme on saanut hienoa palautetta omilta jäseniltä ja vieraspelaajilta. Kehua ja hyvää kannattaa viljellä, sitä saa sitten myöhemmin niittää hyvällä mielellä. Seuramme on kilpaillut parina viimeisenä vuonna Suomen parhaan seuran tittelistä. Pienillä asioilla on lopulta merkitys voittamisessa ja parhaana olemisessa.  

Seuran missiona on mahdollistaa liikunnallisen elämäntavan kaikenikäisille hyvässä seurassa. Missio on tehtävä ja tavoitetila, johon me kaikki voimme vaikuttaa omilla teoilla- nimittäin hyvä seura on meistä itsestämme kiinni. 

Visio kokonaisvaltaisesta pelikokemuksesta Suomen kauneimmalla puistokentällä on jo enemmän. Kokonaisvaltaisen pelikokemuksen voi saada jo nyt, se riippuu tietysti päivästä ja jälleen kerran meistä itsestämme. Kaunein puistokenttä on pelaajan tunnetila ja kokemus. Vaikka itse uskomme siihen, on siinä sanottavaa vieraspelaajillakin. 

Kokonaisvaltainen pelikokemus alkaa parkkipaikalta ja siihen liittyvät kaikki ne kohtaamiset ja tapahtumat mitä tuon noin 5 tunnin tapahtuman aikana pelaajalle voi sattua kentällä ja klubilla. Viimeisenä sanat”kiitos, että kävit”. 

Seuran arvot ovat mukavan nykyaikaisia. Samoja arvoja löytyy menestyvien yhtiöiden kehittämissuunnitelmasta. Nämä asiat ovat seuran jäsenille tärkeitä ja niitä me vaalimme: 

  • Pelaajalähtöisyys 
  • Avoin & osallistava 
  • Tasavertaisuus 
  • Rohkeus kehittää ja uudistaa 
  • Kestävä tulevaisuus 

Toivon runsasta osallistumista kentän talkoopäivään 6.5.2023 ja pitempiä lyöntejä kaudelle 2023 

Kentällä saa hyvää seuraa! 

Terveisin kapteeni Harri